Fetele de aur ale Vasluiului vor aurul olimpic pentru România! (FOTO)

HOTÃRÂTE….Iuliana Buhus si Adriana Ailincãi au cîstigat Finala în proba de dublu rame feminin (W2-), aducând României  prima medalie de aur  la Campionatele Europene de la Poznan.  Iatã ce spun cele douã campioane europene despre experienta acestei competitii: “Pandemia ne-a luat foarte multe. Ne-a luat din libertate, din sãnãtate, dar nu ne poate lua vointa si dorinta de a cîstiga.”

Cursa de la Poznan a fost memorabilã.

România a cucerit la Campionatul European de Canotaj de Seniori de la Poznan (Polonia), o primã medalie de aur la dublu rame feminin, prin vasluiencele Adriana Ailincãi si Iuliana Buhus. Adriana este din comuna Vãleni, iar Iuliana din comuna Alexandru Vlahutã, judetul Vaslui.

„Totul la superlativ. Ne-am imaginat cã suntem doar noi douã în barcã si nimeni în jurul nostru. Pentru noi a fost o competitie mult asteptatã, ne-am antrenat foarte bine, am muncit din greu si ne-am sincronizat perfect. Ne-am propus sã ne eliberãm de orice emotie, orice gând, nu eram decât noi douã, iar ramele erau o extensie a bratelor noastre. Ne-am bucurat de cursã ca si cum ar fi fost ultima. International, asa a fost. La anul vom fi si mai puternice, si mai pregãtite pentru Olimpiada de la Tokyo.”, spun fetele noastre de aur, pe pagina de socilaizare a Federatiei Române de Canotaj.

„Le dedicãm victoria asta tuturor celor care au crezut în noi, iar pe restul îi invitãm sã facã acelasi lucru pentru cã noi credem în România, o reprezentãm cu mândrie, onoare si orgoliu. Le multumim antrenorilor, staff-ului tehnic, Federatiei Române de Canotaj, Ministerului Tineretului si Sportului si Comitetului Olimpic si Sportiv Român!”, finalizeazã mesajul Iuliana si Adriana! Felicitãri pentru victorie si de la Vaslui!

CITITI AICI DESPRE FETELE DE AUR:

https://vremeanoua.ro/canotoarele-adriana-ailicai-si-iuliana-buhusi-au-luat-aurul-european-foto/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ