spot_imgspot_img
21.3 C
Vaslui
08-iun.-2023

Fetiță adusă pe lume imediat după ce mama a fost implicată într-un accident de circulație la Bârlad!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SOARTA… O femeie însărcinată din Bârlad a adus pe lume, pe 30 noiembrie seara, o fetiță, după ce a fost cât pe ce să fie ucisă într-un accident de circulație. Mașina cu care era transportată femeia de către soțul ei la spital pentru a naște, a fost acroșată de un alt șofer, care a ieșit din intersecție fără a se asigura. Din lovitură, autoturismul în care era gravida și care circula regulamentar, a ricoșat într-un alt autoturism care era parcat pe marginea drumului. Din fericire, atât femeia aflată în travaliu cât și fetița, născută la nici o oră după ce a ajuns la spital, sunt sănătoase, fiind în afara oricărui pericol.

În seara de 30 noiembrie, de Sf. Andrei, la Bârlad o femeie a născut după ce a trecut prin câteva peripeții la care nici nu visa! Fiind însărcinață în luna a 9-a, femeia, care locuiește în comuna Tutova, a intrat în travaliu. Soțul ei, de 27 de ani, a pornit imediat mașina și a plecat cu nevasta la spital, la Bârlad, pentru a naște. Doar că, pentru a evita aglomerația și semafoarele de pe strada principală Republicii, a mers pe strada Dragoș Vodă din Bârlad, dinspre Confecții spre Detașamentul de Pompieri Bârlad. La un moment dat, în jurul orelor 19.45, un bărbat de 44 de ani, din Bârlad, care avea alături și pe fiul său de 18 ani, nu a acordat prioritate când a ajuns în intersecția cu strada Dragoș Vodă și a acroșat mașina înmatriculată în județul Bacău, care era condusă de șoferul de 27 de ani din comuna Tutova. Mașina, în care se afla soția tânărului șofer, femeia find în travaliu, având apa ruptă, a ricoșat apoi într-un autoturism parcat pe strada Dragoș Vodă. Nu au fost victime, iar femeia gravidă a fost transportată la spitalul din Bârlad, pentru a naște. La fața locului au ajuns pompierii, o ambulanță SAJ Vaslui de tip C2 și polițiștii rutieri.

Femeia a născut

“Femeia însărcinată a ajuns la CPU Bârlad, fiind stabilă hemodinamic și respirator, nu avea nicio lovitură, doar apa ruptă. A fost dirijată către Secția Obstretică și Ginecologie, pentru naștere. La orele 21.45, femeia, care era la prima naștere, a adus pe lume o fetiță de 3,580 kg, sănătoasă și plină de viață. Atât ea cât și mama se simt bine și au parte de toată atenția cadrelor medicale, având în vedere că au trecut printr-o mare cumpănă”, a precizat medicul Oana Balbuzan, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

Șoferul de 44 de ani din Bârlad s-a ales cu suspendarea permisului auto pentru 60 de zile, din cauză că nu a acordat prioritate în intersecție și a fost sancționat contravențional.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.