33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Fetiţă bătută crunt de propria mamă. Femeia a filmat grozăvia ca să-şi şantajeze iubitul

Scene revoltătoare filmate în oraşul Târgu-Ocna, judeţul Bacău. O tânără îşi loveşte cu picioarele propria fetiţă, care are numai un an şi jumătate. Femeia a înregistrat totul ca să îl determine pe iubitul ei plecat în străinătate să îi trimită bani.

Scenele greu de privit au fost filmate de femeia de 21 de ani în locuinţa familiei din Târgu-Ocna şi apoi pe scara blocului unde aceasta locuieşte.

Tânăra o loveşte pe fetiţă cu picioarele, de mai multe ori, fără să-i pese că biata copilă plânge de durere. Apoi, o trânteşte de podea. În final, iese în holul blocului şi o ameninţă că o aruncă printre scări. În tot acest timp, femeia se adresa, în filmare, partenerului ei, aflat în străinătate.

Iubitul tinerei, care nu este şi tatăl fetiţei, este plecat la muncă, peste hotare, de trei luni. În filmare, femeia îi cere bani ca să nu îi facă rău copilei. În final, mama victimei i-a trimis imaginile unei rude care a sunat la 112 şi a povestit totul.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore. Acum, susţine că îşi iubeşte copilul şi că nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat. Dă vina pe presupuse traume pe care le-ar fi suferit în trecut, la rândul ei.

Citeste mai mult: adev.ro/r9i50x

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here