-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Fetiţă de 10 ani, din Galaţi, lovită cu ciocanul în cap de tatăl ei. Micuţa este în stare gravă

- Advertisement -

Caz revoltător la Galaţi. O fetiţă de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce tatăl ei i-a dat cu ciocanul în cap. Medicii au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul lucrează în combinatul siderurgic şi îşi creşte singur copiii, fetiţa de 10 ani şi un băiat de 18 ani. Soţia îi murise în urmă cu patru ani. Vecinii spun că suferă de depresie şi obişnuieşte să consume în mod frecvent alcool.

Vineri noapte, bărbatul a ajuns băut acasă şi şi-a lovit fetiţa de 10 ani cu ciocanul în zona capului.

„Consumă alcool foarte mult şi doar băuturi tari. A venit acasă şi, in momentul în care i-a venit băutura la cap, a luat ciocanul şi a lovit pe copilă în cap”, spune o vecină.

Fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Galaţi cu traumatism cranian, ulterior fiind transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

„În timpul în care se afla la domiciliul comun, suspectul pe fondul consumului de alcool, şi-a lovit fiica minoră, în vârsta de 10 ani cu un ciocan în zona capului cauzându-i fractură. (….)Pentru vindecare necesită 50-55 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore”, a declarat Liliana Istrate, purtător de cuvânt al Parchetului pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citeste mai mult: adev.ro/raqso1

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.