Fetiță de 10 ani, răpită din fața magazinului Lidl, ziua-n amiaza mare! Bărbatul care a luat-o pe micuță: „Am crezut că era prostituată, am dus-o cu mine la cabană!”

Magistrații ieșeni au condamnat ieri, printr-o sentință definitivă, un individ acuzat că a răpit o minoră din fața unui magazin Lidl. Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins apelul formulat de Ioan Cărăuș. Inițial, individul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. La audieri, bărbatul în vârstă de 70 de ani a declarat că a vrut să o salveze pe fetiță de niște presupuși răpitori, după care a afirmat că a crezut că este o prostituată

O fetiță în vârstă de 10 ani a fost răpită din fața unui magazin Lidl, ziua-n amiaza mare! Individul care a luat-o pe micuță de lângă mama ei a fost condamnat definitiv ieri de magistrații ieșeni!
Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins ieri apelul formulat de către Ioan Cărăuș. Sentința este definitivă. Inițial, Cărăuș a fost condamnat de magistrați la 3 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate. De asemenea, judecătorii l-au obligat pe individ să îi achite victimei daune morale de 30.000 de lei. Ulterior, acesta a contestat decizia, iar dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Iași.

Ioan Cărăuș, acuzat că a răpit o fetiță de 10 ani din fața unui magazin Lidl

Procesul lui Ioan Cărăuș (70 de ani) a început în cursul anului 2020. Atunci, acesta a fost trimis în judecată de procurori sub acuzația de lipsire de libertate. Asta, după ce, de pe 23 august 2020, individul a fost încătușat. …https://www.bzi.ro/fetita-de-10-ani-rapita-din-fata-magazinului-lidl-ziua-n-amiaza-mare-barbatul-care-a-luat-o-pe-micuta-am-crezut-ca-era-prostituata-am-dus-o-cu-mine-la-cabana-4150112?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ