Fetiță de 3 ani în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat la Craiova

O fetiță de 3 ani se află în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru a fi tratat.

Fetița s-a simțit rău încă de ieri, iar părinții au luat decizia să o ducă la spitalul din Băilești. Acolo, medicii au constatat că fetița avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Rezultatul a venit astăzi, timp în care starea fetiței s-a agravat, iar medicii de la Băilești au luat decizia să o transfere pe micuță la spitalul de boli infecțioase din Craiova, unde se află și în prezent.

Primarul din Băilești spune că fetița este în stare gravă și s-a luat decizia ca la locuința copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuință, pentru că acolo locuiesc mai multe familii. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/fetita-de-3-ani-in-stare-grava-dupa-ce-a-fost-confirmata-cu-noul-coronavirus-copilul-a-fost-transportat-la-craiova-1356713
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ