Fetiță de 5 ani, agresată sexual într-un parc din Tecuci de un bărbat de 35 de ani. Individul a fost prins

Bărbatul de 35 de ani a dispărut imediat după agresiune, însă a fost prins de polițiști miercuri, la o zi după ce a fost reclamat. Individul care a agresat-o sexual pe fetița de 5 ani a mai fost cercetat în trecut pentru infracțiuni contra patrimoniului, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Incidentul a avut loc marți, în parcul Alexandru Ioan Cuza din oraşul Tecuci. Fetița se afla acolo cu mama sa și se pare că individul a urmărit-o. Acesta a profitat de neatenţia mamei şi a atins-o pe copilă în zonele intime. Fetița a reușit să fugă și i-a povestit totul mamei sale. „La data de 11 mai a.c., în jurul orei 14.40, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla cu mama sa într-un parc din municipiul Tecuci, fetița ar fi fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut care ulterior a fugit”, au transmis reprezentanții IPJ Galați pentru ziarul Libertatea. După ce a agresat-o pe fetița de cinci ani, agresorul s-a făcut nevăzut. Mama fetiței reușise să îi facă însă câteva fotografii, în timp ce acesta le urmărea, iar maginile i-au ajutat pe polițiști să-l identifice și să descopere că acesta a mai fost cercetat în trecut, pentru infracțiuni contra patrimoniului. Individul a fost căutat de polițiști acasă, dar și în locurile în care obișnuia să meargă. De asemenea, au fost organizate filtre la nivelul orașului. Agenții l-au prins miercuri, în jurul prânzului, în orașul Tecuci. El a fost dus la audieri la sediul poliției, iar cel mai probabil la finalul acestora anchetatorii vor dispune o măsură preventivă împotriva lui.
Citeşte întreaga ştire: Fetiță de 5 ani, agresată sexual într-un parc din Tecuci de un bărbat de 35 de ani. Individul a fost prins

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ