0.8 C
Vaslui
01-dec.-2022

Fetiță din Germania, eliberată după ce a fost ținută închisă toată viața de bunicii ei

- Advertisement -

O fetiță în vârstă de opt ani a fost eliberată după ce ar fi fost închisă de mama și bunicii ei în vestul Germaniei de când avea mai puțin de un an, ceea ce a lăsat-o atât de subdezvoltată din punct de vedere fizic încât abia dacă putea merge, notează The Guardian. 

Se pare că fetița, numită doar „Maria” în presa germană, și-a petrecut cea mai mare parte a ultimilor șapte ani și jumătate într-o cameră încuiată în casa bunicilor săi din Attendorn, un oraș cu aproximativ 25.000 de locuitori la est de Köln.

„Este posibil ca ea să nu fi reușit să vadă prea mult din lumea exterioară”, a declarat procurorul Patrick Baron von Grotthuss pentru ziarul local SauerlandKurier.

Medicii care au examinat fetița după ce a fost eliberată pe 23 septembrie nu au găsit semne de maltratare fizică sau de malnutriție, au precizat autoritățile municipale într-un comunicat. Cu toate acestea, în timpul examinării, ea ar fi spus că nu a văzut niciodată o pădure, nu a fost pe o pajiște și nu a fost vreodată plimbată cu mașina.

În timp ce fata era capabilă să vorbească și să meargă, Grotthuss a declarat că „abia dacă era capabilă să urce singură scările sau să se descurce pe teren accidentat”.

De ce fata a fost ascunsă de public aproape toată viața ei rămâne neclar, deoarece mama și bunicii ei ar fi refuzat să dea răspunsuri în timpul interogatoriului poliției…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/fetita-din-germania-eliberata-dupa-ce-a-fost-2218482.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.