spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Fetiță internată la Iași cu suspiciune de scarlatină

- Advertisement -

La internare, fetița în vârstă de șase ani, prezenta febră 38.9 grade Celsius, frisoane, durere în gât și durere abdominală. În prezent, se află sub tratament specific, iar dacă se confirmă diagnosticul va rămâne internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Iași până la 14 zile.

O fetiță  de șase ani a fost internată la spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași cu semne clinice de infectare cu scarlatină. Fetiță a fost transferată de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, iar acum s-ar afla în a treia zi de boală, conform spuselor mamei.

Care sunt simptomele

Potrivit medicilor, la momentul internării, fetița în vârstă de șase ani prezenta febră 38.9 grade Celsius, frisoane, odinofagie (durere în gât), disfagie (dificultate la înghițire), cefalee, durere abdominală difuză.

La nivelul pielii prezintă bubițe mici, roșii, aspre la palpare, cu extindere pe toracele anterior și posterior, dar și pe abdomen…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/fetita-internata-la-iasi-cu-suspiciune-de-2200779.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.