spot_imgspot_img
spot_img
9.3 C
Vaslui
02-dec.-2023

,,Fiecare plateste pentru ce face in viata’’

- Advertisement -

BUMERANG… La doi ani dupã debarcarea de la Vaslui, Dorinel Munteanu nu uitã si nu iartã conflictul pe care l-a avut în trecut cu Adrian Porumboiu. ‘‘Neamtul’’ pune perioada nefastã pe care FC Vaslui o traverseazã pe seama greselilor fãcute de finantator în trecut, tratamentul pe care l-a aplicat de-a lungul timpului antrenorilor fiind acum blestemul care s-a întors asupra sa.

Cu Dorinel Munteanu pe bancã, Otelul nu a pierdut niciodatã în fata Vasluiului, în cele douã întâlniri de pânã acum otelarii impunându-se odatã, cu scorul de 1-0, o altã partidã încheindu-se nedecis 1-1. În ambele confruntãri spectacolul din teren a fost sacrificat de ardoarea cu care fotbalistii au jucat, conducãtorii celor douã cluburi motivându-si suplimentar jucãtorii pentru acest duel al orgoliilor. Si totusi, întrebat dacã meciul de luni de la Vaslui are o încãrcãturã specialã, Dorinel s-a rezumat la a spune doar cã nu îl intereseazã ce a fost în trecut, singura si cea mai mare preocupare a lui fiind forma echipei sale. ‘‘Nu vreau sã comentez ce a fost, fiecare plãteste pentru ce face în viatã. Nu mã intereseazã ce se întâmplã la Vaslui, ci numai problemele echipei mele’’, a declarat antrenorul Otelului.

‘‘Mergem sã ne jucãm sansa’’

Dorinel Munteanu nu crede cã situatia de la Vaslui afecteazã prea mult rezultatul meciului de luni. Indiferent dacã pe bancã va sta Caro sau altcineva, ‘‘Neamtul’’ se teme cel mai mult de forta echipei si de valoarea ‘‘galben-verzilor’’.

‘‘N-ar fi un avantaj dacã ar pleca Lopez Caro, dar nici un dezavantaj. Adversarii nostri de luni formeazã o echipã puternicã, sunt jucãtori foarte valorosi, iar noi mergem sã ne jucãm sansa asa cum am fãcut si anul trecut. Nu am de plãtit polite nimãnui, vreau sã ne exprimãm doar pe teren.’’ – a mai adãugat fostul antrenor al Vasluiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.