spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
30-sept.-2023

FIFA a bãgat frica-n Primãria Vaslui. CSM Vaslui desfiinteazã echipa de fotbal!

- Advertisement -

Fotbalul mic

PROBLEME… Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Vaslui va continua sã se zbatã în anonimatul ligilor judetene. Consiliul de Administratie al clubului a luat decizia de a desfiinta echipa de fotbal, dupã ce FIFA a deschis o anchetã cu privire la existenta unui club continuator al defunctei FC Vaslui, datoriile neplãtite de fostul club urmând a se îndrepta cãtre clubul continuator. Sectia de fotbal a CSM a fost înfiintatã în 2018, an în care a preluat echipa si locul în Liga 4 de la suporterii FC Vaslui. CSM Vaslui desfiinteazã echipa din Liga 4 si o va lua de la capãt, din Liga 5.

În aceastã varã, Sporting Juniorul Vaslui a vrut sã cesioneze dreptul de participare în Liga 3 cãtre CSM Vaslui, dar totul s-a blocat dupã ce FIFA a trimis o adresã cãtre FRF cu privire la existenta unui club continuator al FC Vaslui. Oficialii federatiei le-au transmis reprezentantilor Primãriei Vaslui cã Sporting Vaslui are avea o mare problemã, fiind analizatã de FIFA dacã este continuatoarea FC Vaslui, datoriile neplãtite de fostul club urmând sã se îndrepte cãtre clubul continuator. Pentru a scãpa de ancheta celor de la FIFA, Sporting Juniorul Vaslui a trimis un dosar cu o grãmadã de dovezi, printre acestea aflându-se si o adresã a Asociatiei Sportive a Suporterilor FC Vaslui, în care suporterii spun cã sunt continuatorii FC Vaslui, iar activitatea fotbalisticã si lotul de jucãtori au fost cedate cãtre echipa Primãriei. FIFA nu a emis încã o decizie, dar Consiliul de Administratie al CSM Vaslui nu vrea sã riste si a luat decizia de a desfiinta echipa de fotbal din Liga 4. Sectia de fotbal va fi reînfiintatã si o va lua de la zero, din Liga 5.

Sporting Vaslui a detinut marca FC Vaslui, dar nu a înregistrat-o la FRF

Vãzând cã reprezentantii CSM Vaslui nu fac eforturi pentru recuperearea mãrcii si a palmaresului FC Vaslui, suporterii vasluieni s-au reorientat si au ajuns la o întelegere cu oficialii celor de la Sporting. La începutul anului trecut, Sporting Vaslui si Asociatia Sportivã a Suporterilor FC Vaslui au intrat în posesia brandului FC Vaslui, preluând marca si sigla pentru exploatarea sportivã a acestora. Cele douã entitãti au închiriat marca FC Vaslui pentru un an de zile de la Liviu Iacob, lichidatorul FC Vaslui, dar aceasta nu a fost niciodatã înregistratã la FRF. La aflarea vestii, fosti jucãtori ai echipei FC Vaslui au reclamat la FIFA existenta unui continuator al clubului FC Vaslui, solicitând plata salariilor restante, suma totalã ridicându-se la peste 400.000 de euro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.