1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

„Filantropia Ortodoxă” Huși, în vizită la Fundația „Diakoneo” din Neuendettelsau – Germania

- Advertisement -
VIZITĂ DE LUCRU… „Filantropia Ortodoxă” Huși a fost reprezentatăîn Germania, de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele acesteia

VIZITĂ DE LUCRU… O delegație a Federației Filantropia a Patriarhiei Române, formată din reprezentanții ONG-urilor membre, s-a aflat, în perioada 26-28 septembrie, într-o vizită de lucru la Fundația „Diakoneo” din Neuendettelsau – Germania.

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși a fost reprezentată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele acesteia. Delegația a fost condusă de Părintele Ciprian Ioniță, Consilier patriarhal coordonator la Sectorul social-filantropic al Patriarhiei Române și Președintele Federației Filantropia.

„La eveniment au participat toate ONG-urile membre ale Federației Filantropia. Fundația Diakoneo din Germania oferă numeroase servicii sociale, dar ne-am axat în această vizită pe cunoașterea serviciilor medico-sociale dedicate bătrânilor și copiilor. Am vizitat până acum un cămin de bătrâni, un centru pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilități, un spital cu o capacitate de aproximativ 500 de paturi, dar și o grădiniță care oferă servicii integrate. În baza acestei întâlniri, ne propunem să conturăm arii noi de colaborare cu Fundația Diakoneo, căreia îi mulțumim pe această cale atât pentru facilitarea acestei vizite, cât și pentru deschiderea de colaborare cu Federația Filantropia a Patriarhiei Române”, a declarat pentru Basilica.ro Părintele Ciprian Ioniță. Fundația Diakoneo este una dintre cele mai importante structuri social-filantropice din Germania. Vizita a avut ca scop dezvoltarea capacității organizaționale a Federației Filantropia și a membrilor acesteia de a asigura servicii sociale eficiente pentru cei aflați în dificultate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Interesant tare…baaaai nu va este rusine? Dispari „belescoi”, tu care ai smenuit banii din fonduri europene si ai venit la Husi sa dai lectii de filantropie pe banii preoților si episcopiei!
    Asociatia filantropica=Asociația familiei Belescoi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.