spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Filiera traficanţilor de limuzine furate din Anglia şi Spania. Ce se întâmpla cu maşinile aduse în ţară

- Advertisement -

Două limuzine care fuseseră furate din Anglia şi Spania au fost găsite dezmembrate într-o hală a unei firme din judeţul Neamţ, cazul ieşind la iveală în urma unor percheziţii

Poliţiştii de la Investigaţii criminale Neamţ au descoperit zilele trecute, într-o hală a unei firme din comuna Bârgăoani, mai multe limuzine aflate în diferite stadii de dezmembrare. Acţiunea a fost declanşată în baza colaborării cu grupul de actiune Frontex, constituit la nivel european, şi a avut ca scop combaterea infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

Potrivit poliţiştilor, despre două dintre autoturismele de lux, un BMW şi un Audi, există indicii că au fost sustrase din Anglia şi Spania, valoarea lor fiind de circa 100.00 de euro. În urma acnhetei, va fi stabilită provenienţa celorlalte maşini aflate în hala respectivă. În incintă au fost descoperite şi nenunumărate componente auto.    Ipoteza luată în calcul de către anchetatori este aceea că maşinile sustrase nu puteau fi astfel comercializate, aşa că erau dezmembrate, iar piesele erau vândute la bucată.

„Pe 25 octombrie, în urma a două percheziţii la punctele de lucru ale unei societăţi din Bârgăoani, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, un autoturism de lux, înmatriculat în Marea Britanie, ce figura furat, care se afla în proces de dezmembrare, ansamble, subansamble şi alte componente auto, despre care există suspiciunea că provin din traficul ilicit de autoturisme“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citeste mai mult: adev.ro/r1mzcb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.