Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași. „Sunt nedreptățit! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile!… Ai grijă cum te uiți pe temele alea!” – VIDEO VIRAL EXCLUSIV!

Filmare de groază cu studentul Cristi-Mădălin Cerbu, care-și amenință cu moartea un profesor, respectiv pe drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. În clip apare studentul Cristi-Mădălin Cerbu cu un cuțit în mână și proferând amenințări groaznice. „Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cerbu. Decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut deja plângere la Poliție

VIDEO

Filmare de groază a unui student care îl amenință cu moartea pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică, este cadrul didactic căruia îi este destinat teribilul mesaj. În clip, studentul Cristi-Mădălin Cerbu, de la Facultatea de Informatică din Iași, apare cu un cuțit uriaș când îi spune cuvintele de amenințare cu moartea.

Amenințări din partea studentului Cristi-Mădălin Cerbu la adresa profesorului drd. Abel-Albert Policiuc

Filmare de groază a unui student care îl amenință cu moartea pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași, drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică. În video-ul viral, studentul Facultății de Informatică din Iași, Cristi-Mădălin Cerbu, apare cu un cuțit uriaș, filmându-se când îi spune cuvintele de amenințare.

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc… Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cristi-Mădălin Cerbu. …https://www.bzi.ro/filmare-de-groaza-cu-un-student-care-il-ameninta-cu-moartea-dupa-un-examen-pe-un-profesor-de-la-universitatea-alexandru-ioan-cuza-din-iasi-sunt-nedreptatit-iti-tai-capul-cu-acest-cutit-de-3962272?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ