FILMAREA ZILEI: Vaslui, vai de capul lui! (VIDEO)

FILMAREA ZILEI… Niciodată nu a fost lăsat de la Dumnezeu, după Revoluție, ca toate drumurile noastre naționale care străbat județul, să fie în stare funcțională, toate deodată. Când cel ce leagă Bacăul de Vaslui a devenit practicabil, hop!, cel înspre Roman e făcut praf. Nu mai vorbim de cel care merge paralel cu Prutul sau de cel care trece peste colinele Tutovei și leagă Bârladul de Adjud. Un cititor inteligent al ziarului nostru ne-a trimis o filmare sugestivă, făcută la granița dintre județului nostru și Neamț, cu un comentariu la obiect: “intrarea în județul Vaslui, dinspre Neamț, înainte de Băcești. A se vedea diferențele între cum arată asfaltul în județul vecin și cum arată la noi”. Și, într-adevăr, se vede și pe filmare că drumul național care este administrat de secția Neamț a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este perfect, iar cel administrat de secția noastră județeană e sub orice critică. La fel era în anii din urmă cu Drumul Național dintre Vaslui și Bacău. Era perfect pe teritoriul Bacăului, iar la noi ca după bombardamente. Acum, din fericire, se lucrează pe Drumul Național dintre Bârlad și Adjud, care era considerat de șoferi o catastrofă. Acest lucru arată indiferența politicienilor noștri trimiși la București, care, indiferent de culoarea lor politică, au fost incapabili să facă lobby pentru obținerea unor bugete mai mari pentru secția de la Vaslui a CNAIR. Nu mai vorbim de drumurile județene ale lui Buzatu, care sunt …”varză”. Mai ales cel de la Bârlad, înspre Dragomirești, refăcut acum mulți ani de Vasile Mihalachi sau cel refăcut în epoca Buzatu, care leagă Buhăieștiul de Iași.

(Lucian TIMOFTICIUC)
5 COMENTARII

  1. Da da da drumuri facute de Farmazon , puşculiţa de partid si şpăgi …. lucrari fara garanţii fară licitaţii SICILIA a fost mic copil pe langă ce fac ăştia……..ţara lor ,oraşele lor noi suntem sclavii lor Buzatu şi GRUPUL INFRACŢIONAL ORGANIZAT .

  2. Pe mine nu mă interesează de drumuri că nu sunt bogat sa am mașină,eu să îmi primesc ajutorul social care mi se cuvine de drept că cetățean al Vasluiului,am toate bolile cu inima ficatul cu rinichii tensiune.eu mă mulțumesc sa am bani să îmi cumpăr in fiecare zi un pet de bere sau o berica și un pachet de țigări.avem și ajutor de căldură e bine la Vaslui.

  3. Si pe timpul comunistilor Vasluiul a fost lasat de izbeliste.Se stie ca conducta de gaz se afla la Rapa Albastra dar se statea la cozi la butelii.Pe valea Prutului s-a gandit cineva cu ce se incalzesc oamenii,se vorbeste sa se aduca gaz dar politic sa se vada daca si uite asa se mai duc 30 ani ca asa e in Vaslui nu se vrea.Dar sa mergem sa -i alegem!

LĂSAȚI UN MESAJ