27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Filmul complet al răpirii! Taximetristul de la Gară a fost înnebunit de frumusețea fetei care a urcat în mașina lui și a vrut cu orice preț să o aibă. Tânăra a scăpat cu viață pentru că a mai fost violată în trecut: s-a oferit să-i facă sex oral, în schimbul libertății!

Răpirea urmată de viol de zilele trecute, de la Iași, pare desprinsă din filme. Tânăra care a fost obligată să întrețină relații sexuale orale cu un taximetrist a ajuns din greșeală la Iași. Ea a urcat în mașina echipată taxi vrând să meargă la o pensiune, unde să rămână peste noapte. Nici prin cap nu i-a trecut că, în loc să meargă la o pensiune, va ajunge în casa taximetristului ieșean Constantin Meiu

O tânără de 29 de ani a fost răpită și violată de un taximetrist din Iași, conform anchetatorilor. Povestea, ce pare un scenariu de film, este cât se poate de reală. Tânăra a ajuns la Iași vinerea trecută, dar dintr-o greșeală. Ea a vrut să meargă la Suceava, însă nu a coborât la timp în gara din Pașcani, unde urma să schimbe trenul.

Odată ajunsă la Iași, în jurul orei 24:00, ea s-a „trezit” într-un oraș străin, fără să cunoască pe nimeni. A ieșit din Gară și a mers la primul taxi pe care l-a observat. A urcat în mașină și l-a rugat pe taximetrist să o ducă la o pensiune, unde ar fi urmat să rămână peste noapte. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că taximetristul i-a dat de înțeles tinerei că o va duce la o pensiune de la marginea orașului, însă „pensiunea” era, de fapt, casa individului, aflată în zona Hlincea, din comuna Ciurea. Din acel moment, lucrurile aveau să scape de sub control.

Sex oral, în schimbul libertății

Taximetristul, un individ de 65 de ani pe nume Constantin Meiu, a devenit agresiv odată ce a ajuns pe proprietatea sa. Surse din anchetă au precizat că ieșeanul ar fi bruscat-o pe tânăra ucraineană și i-ar fi spus că vrea să întrețină relații sexuale cu ea.

Speriată și gândindu-se, probabil, la ce este mai rău, tânăra a decis să-și facă ordine în gânduri și să gestioneze întreaga situație cum poate mai bine. În urmă cu ceva timp, tânăra a mai fost victima unui viol. Ca să nu fie bătută, violată și, poate, chiar ucisă, femeia i-a propus taximetristului să îi facă sex oral pentru a o lăsa în pace. Asta s-a și întâmplat. Tânăra i-a făcut sex oral lui Constantin Meiu, în teroare, în casa bărbatului. În Hlincea, femeia a stat aproximativ două ore, conform surselor din anchetă. …https://www.bzi.ro/filmul-complet-al-rapirii-taximetristul-de-la-gara-a-fost-innebunit-de-frumusetea-fetei-care-a-urcat-in-masina-lui-si-a-vrut-cu-orice-pret-sa-o-aiba-tanara-a-scapat-cu-viata-pentru-ca-a-mai-fost-vio-4310794?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here