27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Final palpitant de sezon în Liga 4 Vaslui

LUPTĂ ÎNCINSĂ… Nebunie la retrogradare în Liga 4, cu două etape până la finalul campionatului. De la locul 8, ocupat de Crețești, și până la ultimul loc, toată lumea speră să se salveze sau să prindă barajul de menținere/promovare în Liga 4.

EMOȚII… Lupta la titlu s-a încheiat, dar în subsolul clasamentului disputele sunt foarte interesante, nu mai puțin de cinci echipe luptă pentru evitarea retrogradării. FC Crețești, Victoria Muntenii de Jos, CSO Negrești, Juniorul Bârlad și Viitorul Văleni se vor bate până în ultima etapă pentru supraviețuire.

Punctele scoase în ultimele etape îi dau mari speranțe echipei din Crețești, care are șanse mari să evite și locurile de baraj. În acest moment, Tabeică și compania se află pe locul 8, primul deasupra locurilor de baraj, cu 19 puncte, cu două peste Muntenii de Jos și CSO Negrești. În ultimele două runde, crețeștenii au două meciuri de foc, cu Viitorul Văleni și CSO Negrești, adversare directe în lupta pentru salvare. Situația din clasament nu o ajută, dar Viitorul Văleni speră să prindă măcar barajul. Pentru a-l obține, vălenarii trebuie să învingă FC Crețești, în etapa de la finalul săptămânii, mai ales că n ultima etapă au un meci foarte greu, împotriva campioanei Rapid Brodoc. Cu două etape înainte de final, Văleniul e pe ultimul loc, cu 15 puncte, la două puncte de un loc de baraj și la patru de salvarea directă. Juniorul Bârlad nu este ajutată de clasament, dar nici de program. Bârlădenii au două meciuri dificile, cu FC 2007 Gârceni și FC Vulturești, din care cu greu ar putea scoate puncte. După victoria de la Bârlad, CSO Negrești speră să continue seria rezultatelor pozitive și în duelurile cu Flacăra Muntenii de Sus respectiv FC Crețești. În acest sezon, locurile 11 și 12 din Liga 4 vor retrograda direct, iar echipele clasate pe locurile 9 și 10 vor juca meciuri de baraj pentru menținerea în primul eșalon fotbalistic al județului cu ocupantele locurilor 3 respectiv 4 din play-off-ul Ligii 5.

Clasamentul la retrogradare:

  • Loc   Echipă                 Puncte
  • 8        FC Crețești           19
  • 9        Muntenii de Jos     17
  • 10      CSO Negrești        17
  • 11      Juniorul Bârlad     16
  • 12      Viitorul Văleni      15
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here