spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Finalist la „Românii au talent”, închis în trecut pentru ucidere din culpă

- Advertisement -

Un finalist al concursului „Românii au talent”, de la Pro TV, a făcut aproape un an de închisoare pentru uciderea din culpă a unui copil şi braconaj, anunţă Adevărul. Familia băiatului pe care Emil Luca (54 de ani) l-a ucis în timpul unei partide ilegale de vânătoare spune că acesta n-ar trebui să fie la televizor, ci în închisoare.

La 15 aprilie 2002, Emil Luca, pe atunci primar al comunei clujene Feleacu, aflat la vânătoare cu un consătean, a împuşcat din greşeală în cap un copil în vârstă de 13 ani. Pentru cele întâmplate atunci, dar şi pentru alte două infracţiuni, una dintre acestea fiind braconajul, Emil Luca a stat în închisoare vreme de un an.

Anul acesta, peste noapte, el şi soţia sa, Viorica, au ajuns cunoscuţi în toată ţara, după ce s-au calificat în finala concursului „Românii au talent”. Cei doi execută un dans popular în care Viorica Luca se roteşte de sute de ori în câteva minute.

Familia băiatului ucis consideră, însă, că primarul a plătit prea puţin pentru că a luat viaţa copilului lor. „Zsolt aduna iarbă pentru iepuri când s-a întâmplat. Am auzit cu urechile mele trei împuşcături, apoi Emil a trecut pe lângă mine şi nu mi-a zis ce s-a întâmplat”, povesteşte cu lacrimi în ochi mama băiatului împuşcat, Ecaterina Varadi (63 de ani).

REALITATEA.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.