spot_img
15.6 C
Vaslui
04-iun.-2023

Finn Wolfhard, actor „Stranger Things“: „Este un sezon matur, în care cauza groazei este corpul uman“

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Finn Wolfhard (19 ani), cel care joacă rolul lui Mike Wheeler în serialul „Stranger Things“, spune că noul sezon este unul care se concentrează atât pe maturizarea personajelor, cât şi pe clarificarea unor aspecte din trecutul fiecăruia. Actorul canadian subliniază, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „Weekend Adevărul“, că de această dată, fraţii Duffer au găsit combinaţia perfectă între horror şi romance.

„Weekend Adevărul“: Aţi crezut vreodată că veţi ajunge atât de departe, până la sezonul 4? Finn Wolfhard: Este incredibil că am ajuns la sezonul 4.

N-am crezut că vom ajunge nici la sezonul 2 când am început. Nu pentru că am fi crezut că serialul nu e bun, dar chiar nu am ştiut că va fi atât de popular. Charlie Heaton îmi spunea zilele trecute că, înainte de a pleca acasă, la finalul filmărilor pentru primul sezon, i-a văzut pe Natalia Dyer şi pe Joe Keery. La momentul respectiv, nu ştiau niciunii dacă se vor revedea. A fost foarte emoţionant, pentru că nu ştiau ce va urma. Însă, după aceea, au fost convinşi că totul va merge bine. Acum am ajuns la sezonul 4 şi este uluitor.

Citeste mai mult: adev.ro/rer2al

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.