spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Firma Concelex , slabe sanse sã finalizeze Varianta Ocolitoare în luna decembrie! (VIDEO)

- Advertisement -

ZERO.. Specialistii care urmãresc construirea Variantei Ocolitoare a Bârladului, ca firma constructoare Concelex sã poatã termina lucrãrile la termen, (ba chiar 1 decembrie, dupã cum era prevãzut!) spun cã sansele sunt minime. „Ba chiar as zice cã e nevoie de multe minuni, printre care si o minune meteorologicã, sã putem circula pe aceastã centurã a Bârladului începând cu primãvara lui 2024. O sã încerc sã fiu optimist: SPER cã vom putea ocoli centrul Bârladului vara viitoare, deci din Iasi cãtre Marea Neagrã în august 2024, însã momentan doar sper pentru cã sunt prea multe umpluturi de fãcut, iar din ce am vãzut în ultimele 3-4 luni la capitolul acesta, verdictul e simplu: mai dureazã – MULT”, a transmis un specialist al Concelex Bucuresti, care a fãcut si filmarea pe care v-o prezentãm!

Progresul lucrãrilor Variantei de Ocolire a Bârladului , raportat la finele lunii august a.c., era de peste 66-67%% si acum tinde spre 68%!. Firma care executã lucrarea, SC Concelex Bucuresti, a lucrat în aceastã lunã la suprabetonare, la armãturã si a terasat aproape toate podurile si podetele, cu marea exceptie a viaductului nord. De mentionat cã, asa cum am mai scris recent, s-a turnat destul de mult covor asfaltic, existând si urme de preluare pentru laborator. Stefan Liviu Stanciu, cel care vine cu drona pentru a vedea cu exactitate ce s-a mai fãcut la VO Bârlad, a fãcut o ultimã filmare ieri, 24 septembrie, prezentând ultimele lucrãri. Terasamente, stabilizarea lor cu lianti hidraulici, suprabetonare, cofrare, armare, pregãtire si executare rigole, topo si sudare (cea din urmã nu am mai surprins-o cã au intrat în pauza de masã atunci) – Concelex le face pe toate simultan, în diferite puncte ale santierului. „Sã fie gata oare în Decembrie 2023?”, este întrebarea cheie a lui Stefan Liviu Stanciu, cel care ne pune mereu la dispozitie filmãrile cu drona personalã, cât si a majoritãtii bârlãdenilor nerãbdãtori. Rãspunsul nu a putut fi dat nici mãcare de firma CONCELEX care este principala „cheie” în constructia VO a Bârladului. Mai mult, nu se dã ca sigur o data de finalizare, mai devreme de vara anului … viitor!

Vã reamintim cã Stefan Liviu Stanciu a fãcut si o observatire foarte pertinentã, precizând cât de importantã este VO Bârlad pentru zona de nord – est, arãtând cu filmarea din dronã cã lucrãrile la VO Bârlad au fost estimate de curând la aproape 66%. „Soseaua de Ocolire a Bârladului ne va salva câteva zeci de minute de trafic urban în momentul în care va fi finalizatã, prin urmare deserveste direct toate judetele de la nord-est (Vaslui, Iasi, Botosani)”, a precizat luna trecutã Stefan Liviu Stanciu. Pe Varianta Ocolitoare a Bârladului se lucreazã din primãvara acestui an foarte intens, mai bine spus non-stop! Ceea ce vã putem prezenta acum, sunt doar câteva dintre lucrãrile realizate în cadrul acestui proiect de importantã strategicã în regiunea noastrã,

Vã mai reamintim cã Varianta Ocolitoare Bârlad are lungimea de 11,28 km, iar lucrãrile sunt prevãzute a fi încheiate la 1 Decembrie din acest an, dar repetãm, existã o dozã mare de neîncredere cã finalul va fi atunci. Ordinul de începere a lucrãrilor a fost emis în august 2020, iar în luna noiembrie a anului trecut stadiul fizic ajunsese de 44,25% (cel financiar la 46,20%). Dupã aproape un an de zile de blocaj pe acest santier (2021-2022), începând din luna august 2022, firma Concelex a preluat santierul, care merge destul de bine, însã mai existã si o piedicã, legatã de pãmântul ce trebuie adus la lucrare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Numa cu golanii …. minciuni…. jmenuri…. aranjamente….. minkat kkt cu polonicul….. și termene de execuție aminate…….ca e gata….. ca nu e gata…… aia în aia ….. gata fata…. . Vrăjeală în kolonia România…. oficial …. o dam gata ….. dar nu e gata…. asa a fost de cind lumea. Parșivi mincinosi fără cuvint și pe minkat kkt ca la asta suntem tari. În rest oficial ne merge bine…… ca panglica de tăiat…. o aducem laanu sau peste 2 cu katerinka proletara de rigoare cu figuranți la costum și televiziuni…. joc de glezne sovietic și jambiere kinezesti. Restul nu contează pulimea copiatoare ne simpatizează…..

  2. Feriți-vă de cel mai mare escroc din Bârlad….Miki Curelaru este unul din cei mai mari escroci ….executa acoperisuri prin care ploua,uluce în care sta apa,multe din materiale sunt oprite acasă la el ,pentru ca el face consumul de materiale Feriți-vă sa lucrați cu el….un mare țepar!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.