-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

UPDATE: A fost prins agresorul! Fiul sefului Politiei Locale din Vaslui a fost înjunghiat!

- Advertisement -

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au identificat cele douã persoane care în seara de 20.09.2014 au avut un conflict cu un tânãr, în vârstã de 17 ani, din municipiul Vaslui.

„Sesizarea a fost primitã în seara de 20.09.2014 de la tânãrul, în vârstã de 17 ani, care a afirmat cã a fost lovit de un tânãr necunoscut, cu un obiect tãietor în zona abdominalã.
Victima a relatat faptul cã în timp ce se deplasa într-o zonã din apropierea centrului civic din municipiul Vaslui, a observat doi tineri în spatele sãu, precum si faptul cã unul dintre ei aprindea în mod insistent o lanternã. I-a reprosat gestul fãcut, iar tânãrul s-a apropiat si l-a tãiat cu un obiect tãietor în zona abdominalã, în partea stângã.
Fiind transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, victima a fost diagnosticatã cu „plagã înjunghiatã partea stângã”.
Astãzi, politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au identificat cele douã persoane implicate în incidentul din seara de 20.09.2014: F.Mihai, de 18 si C.R., de 13 ani, ambii din municipiul Vaslui. În investigatiile efectuate de politisti au fost folosite si înregistrãrile de la camerele de supraveghere, puse la dispozitie de Politia Localã Vaslui.
În functie de numãrul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru vindecare, dar si de rezultatul investigatiilor efectuate de politisti va fi realizatã încadrarea juridicã a faptei” se aratã în comunicatul primit de la IPJ Vaslui.


ALTERCATIE Andrei Catanã, un tânãr în vârstã de 17 ani, a fost înjunghiat de o persoanã necunoscutã. Incidentul a avut loc sâmbãtã noaptea în Parcul Civic din Vaslui. Autorul acestei fapte nu a fost identificat! Tânãrul a ajuns la spital si nu existã niciun pericol în ceea ce priveste viata sa. Politistii îl cautã pe agresor.

Potrivit informatiilor primite de la IPJ Vaslui, incidentul a avut loc dupã lãsarea întunericului lângã clãdirea Consiliului Judetean. Andrei Catanã se plimba cu prietena lui si, la un moment dat, un individ a agitat o lanternã tip laser în directia fetei. Tânãrul a încercat sã-si protejeze prietena si i-a spus individului sã lase lanterna si sã nu-i mai deranjeze. Individul nu a spus nimic, a plecat, însã dupã câteva momente a apãrut în fata tinerilor si, fãrã sã spunã nimic, l-a înjunghiat cu un cutit pe Andrei Catanã în partea dreaptã a abdomenului.

Tânãrul este spitalizat, sub supraveghere medicalã

Tânãrul a fost transportat de urgentã la Spitalul Judetean Vaslui. Potrivit informatiilor primite asearã de la conducerea spitalului, viata acestuia nu i-a fost pusã în pericol. Bãiatul a suferit o ranã în zona abdominalã, a fost stabilizat, a primit îngrijirile medicale necesare si rãmâne în continuare spitalizat sub tratament si supraveghere medicalã. Este urmãritã evolutia stãrii de sãnãtate pentru a nu apãrea complicatii.

Politistii îl cautã pe agresor

“În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penalã pentru loviri si alte violente. Se fac cercetãri pentru identificarea agresorului”, a declarat Mihaela Straub, ofiterul de presã al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.