Flagãra si-a pus la bãtaie „farmecele”: doar trei arestati în rãzboiul tigãnesc din Murgeni!

JUSTITIE OARBÃ… Trei persoane din Murgeni au primit mandate de arestare preventivã, din cele nouã retinute în urma perchezitiilor de duminicã dimineata. Ceilalti sase bãrbati au primit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar restul de 17 cetãteni de etnie rromã, care au fost ridicati si adusi în cãtuse la Bârlad, au fost lãsati în libertate! Practic, toatã desfãsurarea de forte, perchezitii si alaiul de 56 de autospeciale de politie plus jandarmi si politisti adusi pe bani grei din sase judete, a fost un pistol cu apã, care a lãsat un gust amar murgenenilor ce „prevesteau” cã celor implicati în groaznicul scandal nu li se va întâmpla nimic! Mai mult, din siragul de infractiuni comise de clanurile Murui si Sandu, a dispãrut ca prin minune infractiunea de tentativã la infractiunea de omor, singura infractiune care-i putea bãga dupã gratii pe autorii ei! Asa cã cei trei arestati preventiv si-au scos tupeul si bãnutii la interval si au atacat deja sentinta la Tribunalul Vaslui, cerând sã li se dea si lor mãsura controlului judiciar! Asadar, dupã „arestarile” fãcute si infractiunile minore „constatate” pentru care se fac cercetãri din greu, nu se justificã sub nicio formã aducerea la Murgeni a peste 200 de politisti, jandarmi si luptãtori din sase judete! Se poate spune cã au fost adusi doar sã facã „curãtenie” prin curtile si castelele rromilor, adunându-le armele albe si pistoalele, plus „betisoarele” cu care voiau sã se apere unii de altii! Râd si curcile din Murgeni!

Politistii coordonati de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad au decis în urma audierilor maraton de pe 14 iunie, sã retinã nouã bãrbati din cei 26 dusi la sectie, pentru o perioadã de 24 de ore. Reamintim cã duminicã dimineata, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, au efectuat peste 23 de perchezitii domiciliare la adrese de pe raza orasului Murgeni, la persoane bãnuite de comiterea mai multor infractiuni. În cauza în care au fost dispuse perchezitiile domiciliare se efectueazã în continuare cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “tulburarea ordinii si linistii publice”, “lovire sau alte violente”,”uz de armã fãrã drept” si “distrugere”. Ancheta este în curs de desfãsurare, fiind efectuate cercetãri în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a tuturor persoanelor implicate.

A dispãrut ca prin minune o… infractiune! Vrãjitorie tigãneascã, domnule!

Se observã cã, de la data de 5 iunie, când la Murgeni a avut loc bãtaia de pominã între clanurile de rromi Murui si Sandu, când au ajuns la spital patru bãrbati – împuscati, cãlcati cu masina si loviti, a dispãrut din „cercetãri” infractiunea de tentativã la infractiunea de omor! Vã reamintim cã în acea zi, la Politia Murgeni a ajuns însusi Sorin Armeanu, procurorul sef al Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui, care a fãcut cercetãri privind comiterea infractiunii de tentativã de omor. Cã doar de aceea a venit prim procurorul de la Vaslui, cã altfel dosarul cu bãtaia ar fi ajuns din prima la Parchetul Bârlad! Dar iatã cã aceastã gravã infractiune a dispãrut din peisajul infractional al celor douã clanuri! Cei loviti, împuscati si cãlcati de masinã sunt încã în spital, iar printre infractiunile pentru care cei trei, Sandu Moise Eugen, Murui Brigadier si Sandu Ciobotaru Victor, sunt arestati preventiv se numãrã doar câteva infractiuni:

„Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad în dosarul de urmãrire penalã cu nr. 2248/P/2020.

Dispune arestarea preventivã pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 15.06.2020 pânã la data de 14.07.2020 inclusiv, a inculpatului SANDU MOISE EUGEN pentru sãvârsirea infractiunilor de: – lovire sau alte violente (act material din data de 04.06.2020 – persoanã vãtãmatã Murui Petrut) – uzul de armã fãrã drept, (act material din data de 04.06.2020) si – tulburarea ordinii si linistii publice.

Dispune arestarea preventivã pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 15.06.2020 pânã la data de 14.07.2020 inclusiv, a inculpatului MURUI BRIGADIER pentru sãvârsirea infractiunilor de: – lovire sau alte violente (act material din data de 04.06.2020 – persoanã vãtãmatã Sandu Petrea) si – tulburarea ordinii si linistii publice.

Dispune arestarea preventivã pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 15.06.2020 pânã la data de 14.07.2020 inclusiv, a inculpatului SANDU CIOBOTARU – VICTOR, pentru sãvîsirea infractiunilor de: – lovire sau alte violente (act material din data de 04.06.2020 – persoanã vãtãmatã Murui Ioan) si – tulburarea ordinii si linistii publice”, este decizia judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad.

Infractiunea de „tentativã la infractiunea de omor” a dispãrut ca prin farmecele lui Flagãra! Mai mult, sentinta de la Bârlad nu este definitivã, iar cei trei „infractori” arestati preventiv au fãcut apel la Tribunalul Vaslui, cerând la rândul lor sã fie pusi sub control judiciar!!

CITITI SI https://vremeanoua.ro/clanurile-murui-si-sandu-isi-dezgroapa-mortii-si-securea-razboiului-online-foto-video

CITI SI: https://vremeanoua.ro/se-pregateau-de-o-noua-rafuiala-batau%c8%99ii-din-murgeni-du%c8%99i-la-poli%c8%9bie-captura-impresionanta-de-arme-din-locuin%c8%9bele-acestora

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/culisele-scandalului-de-la-murgeni-%E2%80%9Ese-va-ajunge-la-crime-pentru-ca-autoritaile-%C8%99i-poli%C8%9Bia-din-murgeni-stau-sub-papucul-buliba%C8%99ei-flagara
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ