-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Florentina, copila crescutã cu pufuleti, este fericitã si are si doi frati gemeni. A plâns când si-a aflat propria poveste!

- Advertisement -

SCHIMBARE…. Destinul s-a schimbat pentru Florentina, copila care, în 2014, a ajuns în Spitalul de Urgente Vaslui mai mult moartã decât vie. Chiar dacã împlinise 5 ani, fetita avea greutatea unui bebelus dupã ce mama ei o hrãnise doar cu ceai si pufuleti. Medicii care au preluat-o s-au speriat si au anuntat autoritãtile astfel cã, în scurt timp, pãrintii sãi biologici au fost decãzuti din drepturi si fetita a fost salvatã din Infern. Sansa Florentinei au fost medicii Spitalului de Copii Iasi care au reusit sã o punã pe picioare. Viata lui Flori s-a schimbat, între timp, radical. Copila a fost adoptatã chiar de unul dintre medicii care au îngrijit-o. Acum, este un copil fericit si se bucurã de clipele petrecute alãturi de familia adoptivã. Recent, tatãl ei i-a povestit despre momentele grele prin care a fost nevoitã sã treacã si i-a arãtat fotografii din acea perioadã. A plâns când a aflat povestea primilor ani din viatã, dar acum are motive în plus de bucurie. Pe lângã faptul cã duce o viatã plinã de iubire, Flori mai are si doi frati, gemeni.

Pentru Florentina, copila care, în 2014, a ajuns la spital mai mult moartã decât vie, viata a luat o întorsãturã neasteptatã. Adoptatã, în urmã cu câtiva ani, de familia unuia dintre medicii ieseni care au îngrijit-o, copila se bucurã acum de iubirea unei familii adevãrate si de iubirea celor doi frati gemeni pe care medicul i-a avut dupã adoptia Florentinei. «Flori este acum o micã domnisoarã. Pentru toate clipele grele prin care a trecut, soarta a rãsplãtit-o cu o familie de la care primeste doar iubire. Micuta care obisnuia sã-mi spunã tatã este acum un copil frumos, vesel, inteligent si energic”, declara unul dintre medicii care au îngrijit-o. În plus, medicul care a urmãrit întreaga evolutie a copilei a decis sã o adopte. Nu a fost un lucru usor mai ales cã, timp de aproximativ doi ani, tatãl biologic al fetei s-a opus adoptiei. De asemenea, câtiva ani mai târziu, copila si-a aflat si povestea primilor ani de viatã. Tatãl ei i-a povestit despre clipele grele prin care a trecut si i-a arãtat fotografiile în care era slãbitã si neîngrijitã pentru ca Floretina sã nu afle totul de pe internet. Pãrintii sãi adoptivi au povestit cã Florentina a plâns dar, luatã în brate, copila s-a linistit. «A început sã plângã când s-a vãzut în poze, dar s-a linistit apoi. A început sã plângã destul de tare, dar am luat-o în brate si am iesit cu ea în oras”, povestea, la acel moment, tatãl adoptiv al Florentinei.

Povestea tristã a Florentinei, copila înfometatã de propria mamã

La începutul anului 2014, povestea micutei Florentina, o copilã provenitã dintr-o familie sãracã din comuna Puscasi, avea sã socheze întreaga opinie publicã. Arãta ca un bebelus, desi împlinise 5 ani. Speriatã cã fetita nu mai reactioneazã, mama a dus-o la spitalul din Vaslui. Era în comã. La un pas de moarte. Medicii de aici s-au îngrozit când au vãzut puiul de om si au anuntat autoritãtile. Copila a fost luatã de la familia ei, dupã ce s-a stabilit cã propria mamã a înfometat-o, hrãnind-o doar cu ceai si pufuleti. Ulterior, pe jumãtate paralizatã, Florentina a ajuns la Clinica de Gastroenterologie a Spitalului de Copii Iasi. Îngrijitã intensiv mai bine de jumãtate de an, Florentina începuse sã-si revinã. Luase în greutate, învãta sã vorbeascã si era rãsfãtata personalului medical. Ar fi trebuit sã fie externatã si sã ajungã într-un centru de plasament pentru copii cu nevoi speciale din Bârlad, dar medicii ieseni s-au opus. Astfel, Florentina a ajuns în plasament de urgentã în familia unui medic iesean care a îngrijit-o si apoi, acelasi medic a decis sã o adopte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.