Flori Dobos, bârlãdeanca care a impresionat juriul de la Românii au Talent ! (FOTO, VIDEO)

DE-A NOASTRÃ! Florina Dobos a spart tiparele cu o combinatie specialã între dans si fitness, pe scenã la Românii au talent.  Milioane de români au urmãrit-o uimiti de felul în care a executat combinatiile de gimnasticã, fitness si dans! Dar putini au stiut cã Flori Dobos este din Bârlad! Aici a început sã facã gimnasticã, aici a avut primele performante, aici îi este familia si inima! „Desi am plecat din orasul natal de foarte multi ani, încerc sa revin cât mai des în Bârlad pentru cã este orasul meu de suflet! Tot ceea ce am obtinut pânã acum se datoreazã scolilor, profesorilor, antrenorilor si oamenilor din Bârlad, în anii mei de formare si nu voi uita niciodatã acest lucru.”, a spus în excluvitate pentru ziarul Vremea Nouã, Flori Dobos, fostã Gândac.

Bârlãdeanca Flori Dobos are 34 de ani, face gimnasticã de la 3 ani si jumãtate, iar de 14 ani este antrenor de fitness. Cu gimnastica s-a întâlnit la Clubul Sportiv Scolar (CSS Bârlad), ea urmând Scoala gimnnazialã nr. 9, actualmente „M.C.Epureanu” din localitate. Primii ei antrenori, pe care i-a enumerat cu emotii, ca sã nu cumva sã uite pe cineva sunt: Arabela Gente, Ionitã Chirilã, Iuliana Petrea si Luminita Dobre. A fost „colegã” de generatie cu Andreea Rãducan, fiind mai micã cu un an, a fost în lotul national de junioare de la Onesti, a fost multiplã campioanã nationalã la gimnasticã si campioanã europeanã la fitness. Flori spune cã cea mai tare experientã a fost o competitie la care a participat, în Las Vegas, Statele Unite, intitulatã „Fitness America” unde a iesit pe locul IV în contextul în care concursul a fost mondial, cu participarea a sute de sportive din aproape toate tãrile.

Flori a fãcut Liceul Pedagogic „Ion Popescu” Bârlad (pe atunci se numea Alexandru Vlahutã) si apoi a urmat cursurile Facultãtii de Educatie Fizicã si Sport de la Bacãu, urmând si un master în kinetoterapie.

„Imediat dupã facultate, am mers în Canada ca antrenor de gimnasticã, iar mai târziu am fost antrenor de fitness în Spania, unde m-am dezvoltat personal si am reusit sã învãt multe pentru cariera mea pe plan profesional. Am revenit în tarã si am deschis o salã personalã de Aerobic si Fitness. În momentul când am deschis sala de la Bacãu, pe care eu o mangeriez, am decis de dragul profesiei, sã merg la competitii de Fitness”, ne-a mãrturisit Flori Dobos.

Urmãrim cu mare interes evolutia ei la „Românii au Talent, sezonul al 11-lea, unde a fost înscrisã de sotul ei si ne bucurãm cã o bârlãdeancã de-a noastrã se numãrã printre candidatii cei mai talentati si care a lãsat în primul spectacol de vineri, 5 februarie, o tarã întreagã cu gura cãscatã! În special pe Smiley si Pavel Bartos! Îi urãm mult succes!

Desi am plecat din orasul natal de foarte multi ani , încerc sa revin cât mai des în Bârlad pentru ca este orasul meu de suflet ! Tot ceea ce am obtinut pânã acum se datoreazã scolilor , profesorilor, antrenorilor si oamenilor din Bârlad, în anii mei de formare si nu voi uita niciodatã acest lucru.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ