32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Florin Cîțu cheamă românii în armată: „8.400 de posturi pentru militarii voluntari”

Florin Cîţu a anunţat, marţi, că românii vor avea posbilitatea să se angajeze pe cele 8.000 de posturi pentru militarii voluntari pe bază de contract.

Florin Cîțu a anunțat că va fi aprobată o hotărâre de Guvern prin care vor avea posibilitatea să se angajeze pe cele 8.400 de posturi pentru militarii, pe bază de contract.

„Urmează să fie aprobată o hotărâre de Guvern prin care vor fi înfiinţate 8.400 de posturi noi pentru militarii voluntari angajaţi pe bază de contract şi subofiţeri din zona operativă”, a anunţat, marţi, prim-ministrul Florin Cîţu.

Premierul a făcut această declarație în cadrul festivității de întoarcere din misiune a celor 108 pompieri salvatori solicitaţi să intervină la incendiile devastatoare din Grecia.

„Am luat deja măsuri pentru consolidarea IGSU şi a unităţilor subordonate. Urmează să aprobăm o hotărâre de Guvern prin care vom înfiinţa 8.400 de posturi noi pentru militarii voluntari angajaţi pe bază de contract şi subofiţeri din zona operativă. Anul acesta, vor fi încadraţi 1.400 dintre ei, astfel încât până în 2025 să recuperaţi o parte importantă din posturile pierdute în ultimii ani”, a afirmat premierul.

Florin Cîţu a menționat că a luat deja măsuri pentru consolidarea IGSU.

„Pe bună dreptate, grecii au fost impresionaţi de modul de lucru al pompierilor noştri. Şi, dincolo de curajul lor, acum înţelegem cât de important e să ne folosim de fondurile europene.  Cele şase autospeciale folosite de pompierii noştri sunt noi, au fost cumpărate anul acesta şi sunt speciale pentru intervenţia la incendii de vegetaţie. Toate cumpărate din fonduri europene. …https://www.romaniatv.net/florin-citu-cheama-romanii-in-armata-8-400-de-posturi-pentru-militarii-voluntari_5727173.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here