spot_imgspot_img
7.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Florin Cîțu, noi promisiuni în privința pensiilor și alocațiilor: „Toate vor creşte la începutul anului 2022”

- Advertisement -

Florin Cîțu, noi promisiuni, după două amânări succesive, că pensiile și alocațiile vor crește la începutul anului 2022.

Florin Cîțu a făcut încă un anunț îndrăzneț, sâmbătă la Botoșani, unde premierul a declarat că pensiile și salariile vor crește anual din 2022.

Prim-ministrul a afirmat că nu s-a decis încă procentul cu care se vor majora pensiile și alocațiile, însă se vrea ca aceastea să fie raportate la evoluția economică și la rata inflației din România.

„Alocaţiile vor creşte la începutul anului 2022. La fel şi punctul de pensii. Toate vor creşte la începutul anului 2022 şi vor creşte, de acum încolo, la începutul anului. Preferinţa mea este de a avea o formulă clară şi transparentă ca în fiecare an să crească cu un anumit procent, care să ţină cont de creşterea economică, de inflaţie şi aşa mai departe. Nu vreau să folosim aceste chestii, şi creşterea alocaţiilor, şi creşterea pensiilor şi salariul minim pe economie, în scop politic. Mie mi se pare că aici este un cinism de care PSD s-a folosit foarte mult în ultimii ani şi eu nu sunt de acord cu aşa ceva”, a afirmat premierul. …https://www.romaniatv.net/florin-citu-duce-cu-zaharelul-romanii-in-privinta-pensiilor-si-alocatiilor-toate-vor-creste-la-inceputul-anului-2022_5753423.html
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.