23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Florin Salam și Roxana Dobre deschid sezonul estival cu o nuntă la malul mării! Gabi Bădălău, cerut ca naș

Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de mai bine de 8 ani, timp în care au venit pe lume și trei copii, două fete și un băiat, Rania, Jacqueline și Simon Ştefan. Și pentru că vremea a trecut, iar dragostea dintre ei e tot mai mare, cei doi parteneri de viață vor să meargă în fața altarului. Click! vine cu detalii de ultimă oră despre nunta anului 2022, eveniment pe care îl vom ține minte și pe care îl vom cometa precum, odinioră, se povesteau ani la rând seratele din crema societății.

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă la malul mării!

Click! a aflat, în exclusivitate, că Florin Salam și Roxana Dobre pregătesc grandiosul eveniment de mai bine de un an, căci doresc ca totul să fie perfect. Frumoasa parteneră de viață a celebrului artist de muzică de petrecere analizează fiecare detaliu și ține pe toată lumea în priză în ceea ce privește nunta anului 2022.

Roxana Dobre are veleităţi de șefă, nu de alta, dar la capitolul organizare se descurcă de minune, iar din ce am am aflat noi până acum, bruneta a pus cap la cap aproape toate amănuntele. Sursele Click! publică în exclusivitate detalii bine păstrate de toată lumea din familia lui Florin Salam, nici măcar prietenii nu au voie să divulge informații, tocmai pentru ca petrecerea să fie grandioasă și surprinzătoare pentru toată lumea…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florin-salam-si-roxana-dobre-deschid-sezonul-513005.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here