0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Florin Sinescu va fi viitorul prefect al judeţului Suceava

- Advertisement -

Noul prefect al judeţului Suceava va fi Florin Sinescu. Decizia este cât se poate de surprinzătoare, în condiţiile în care în ultima perioadă de timp pentru acest post au fost vehiculate numele mai multor oameni politici, dar şi cel al finanţistului Dan Fîrţescu, actual şef al Curţii de Conturi Bistriţa-Năsăud. Deşi era dat ca viitor prefect al judeţului, acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece în funcţia pe care o ocupă, Dan Fîrţescu nu este funcţionar public.

În cele din urmă, însă, se pare că favorit pentru postul de prefect este Florin Sinescu, actualul şef al Serviciului de dezvoltare economică, servicii publice şi autorităţi locale din cadrul Prefecturii Suceava. Florin Sinescu ar urma să fie confirmat în funcţie în această seară. Anunţul cu privire la numirea viitorilor prefecţi va fi făcut de premierul Victor Ponta. Tot în această seară ar urma să fie anunţat şi viitorul subprefect al judeţului, respectiv Constantin Harasim, fost şef al Gărzii de Mediu Suceava. Acesta este susţinut de PNL Suceava.

De precizat că prim-ministrul României a semnat deja decizia prin care prefectul Sorin Popescu şi subprefectul Angela Zarojanu au fost demişi din funcţii.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.