spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Fluierasii vasluieni se pregãtesc de examen!

- Advertisement -

TESTE… Arbitri vasluieni, la examenul de promovare. Nu mai putin de 11 candidati va trimite Comisia Judeteanã de Arbitri la examenele de promovare în cele trei esaloanele superioare.

Comisia Judeteanã de Arbitri Vaslui trimite la examen un numãr de 11 arbitri. Este vorba de centralii Andrei Ghemu si Rãzvan Beldiman (dacã va primi permisiunea Comisiei Centrale de Arbitri) si asistentii Radu Mindinicã, Cãrãus Vasile, George Maftei, Halapciuc Bogdan, Bosoi Ciprian si Tãgârtã Ionut, pentru Liga a III-a. Andronache Iulian (central) si Stefan Patrichi (arbitru asistent) vor da concurs pentru Liga a II-a, în timp ce Ciprian Amarandei (central) va da concurs pentru Liga I. Presedintele CJA Vaslui, Cornel Frentescu e încrezãtor si spune cã cel putin un arbitru asistent va reusi sã promoveze în lotul pentru Liga a III-a. “Acum totul depinde numai de ei. La fel ca în fiecare an concurenta e una destul de acerbã. Cred cã cel putin un asistent va reusi sã promoveze”, a declarat Cornel Frentescu. Pentru Liga a III-a, CCA scoate la concurs 5 locuri pentru arbitri si 10 pentru arbitri asistenti. Pentru Liga a II-a, 3 arbitri si 6 arbitri asistenti, în timp ce în lotul pentru Liga I vor promova 2 centrali si 4 arbitri asistenti. Examenele vor avea loc în perioada 20-21 octombrie, la Bucuresti. Arbitrii vor sustine teste teoritice si fizice.

Arbitri vasluieni monitorizati de CCA

Sãptãmâna trecutã, CJA Vaslui i-a desemnat pe cei mai buni cavaleri ai fluierului din Liga a IV-a, care urmeazã sã fie monitorizati de cãtre Comisia Centralã a Arbitrilor în vederea unei eventuale promovãri. Arbitrii care vor fi monitorizati la partidele din campionatul republican de juniori sunt centralii Vlad Andronache si Georgian Burlacu si arbitrii asistenti Liviu Ghiga, Iulian Rotaru si Bogdan Oajdea (Husi). Comisia Centralã de Arbitri a cerut o nouã listã cu arbitri, care vor fi monitorizati. Arbitrii care au fost monitorizati pânã acum vor fi în continuare în atentia CCA. “Avem un lot numeros din care am ales cei mai buni arbitri, care îndeplinesc conditiile cerute de CCA. Comisia Centralã a Arbitrilor ne-a cerut o altã listã fatã cea de anul trecut. Sunt arbitri de perspectivã si avem încredere cã în viitor vor reusi sã promoveze în esaloanele superioare. Cei care au fost monitorizati pânã acum rãmân în vederile CCA, iar multi dintre ei vor merge la examen în aceastã lunã”, a declarat Cornel Frentescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.