spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Flutur: „Cu lanțurile mă leg și pentru A8, și pentru A7 dacă nu începe construcția de autostrăzi în Moldova”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Iași, că este decis să recurgă chiar și la gesturi extreme dacă nu va începe construcția de autostrăzi în regiunea Moldovei. Prezent la susținerea moțiunii „România liberală” a premierului Florin Cîțu pentru președinția PNL, Gheorghe Flutur s-a declarat nemulțumit de stadiul în care se află proiectul autostrăzii A8 Târgu Mureș – Iași – Ungheni.

„Trebuie să îi spunem premierului Cîțu că e la Iași. Sunt nemulțumit când citesc din nou că se reia studiul de fezabilitate pentru a nu știu câta oară sau că doar ne amăgim cu capetele de autostradă care merg numai până pe la Târgu Neamț, dar nu atacăm frontal muntele. Nu pentru asta Flutur a plecat de la Suceava să facă politică la vârf să îl susțină pe Cîțu. Eu vă spun: cu lanțurile mă leg și pentru A8, și pentru A7. Am 61 de ani, am trei mandate de senator, al treilea de președinte de Consiliu Județean. Am câștigat după pandemie când m-au omorât toți și îmi cântau prohodul. 52% mi-a dat Bucovina. Oamenii de acolo au dat pentru că am făcut treabă. Dacă noi nu vom lupta pentru autostrăzi, nu putem vorbi de altceva”, a precizat Flutur.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-09-11/Flutur-Cu-lanturile-ma-leg-si-pentru-A8-si-pentru-A7-daca-nu-incepe-constructia-de-autostrazi-in-Moldova#ixzz768pANFGZ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.