Fluxuri noi de vaccinare în județul Vaslui

Campania de vaccinare în județul Vaslui continuă cu un ritm constant. Am depășit 47.000 de doze administrate- peste 27.000 de vasluieni au primit prima doză și aproape 20.000 de persoane au făcut procedura completă de două doze de vaccin.
Pentru a crește ritmul, începând de marți, în județul Vaslui au devenit operaționale alte trei fluxuri de vaccinare. Este vorba despre noul centru de vaccinare Cinema Citiyplex Victoria din Bârlad, cu un flux de vaccinare, Sala de sport a Școlii “Episcop Iacov Antonovici”, Bârlad cu un flux nou de vaccinare și Clubul Pensionarilor Vaslui cu un flux nou de vaccinare.
La ora actuală, în județul Vaslui sunt șapte centre active de vaccinare, după cum urmează:
-Clubul Pensionarilor Vaslui – 3 fluxuri;
-Centrul de zi Bucuria Vaslui – 3 fluxuri;
-Sala de sport a Școlii “Episcop Iacov Antonovici”, Bârlad – 3 fluxuri;
-Cinema Cityplex Victoria, Bârlad – 1 flux;
-Sala de sport str. Al. I. Cuza, Huși – 2 flux;
-Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Județean De Urgență Vaslui – 1 flux;
-Centrul de Revitalizare Corporală și Loisir Bârlad – 1 flux.
Capacitatea pentru fiecare flux de vaccinare este de 72 de persoane pe zi.
Reprezentanții DSP Vaslui reamintesc că “pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare, au fost identificate mai multe posibilități de înscriere. Astfel, înscrierile se pot realiza individual, direct în platforma #ROVACCINARE, accesând pagina web: https://vaccinare-covid.gov.ro/ pe bază de CNP, prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, prin medicii de familie și prin personalul din direcțiile de asistență socială.”
4 COMENTARII

  1. vai de plua ta de prost!…calculeaza cate milioane de oameni au fost vaccinati in uk, citeste in linkul tau cate reactii adverse au fost raportate la milioanele de vaccinati si calculeaza mortii in urma acestor reactii prin raportare la milioanele de vaccinati cu fiecare vaccin in parte, daca nu esti prea cretin sa faci asta! Nr mortilor e sub 0,5%, cretinule, nr infim fata de nr victimelor dintre cei infectati cu covid!! Bai sosocule, crezi ca daca guvernul malefic al uk facea smenurile lu peste prajit, iti mai dadea atatea informatii statistice, ca sa nu mori prost???!!

    • Ia si citeste ca sunt peste 440 000 de cazuri cu efecte secundare , cretinule , nu doar morti. Du-te si te vaccineaza te rog , sa scapam de comunisti criminali ca tine.

  2. Felicitari ministrului Voiculescu si DSP Vaslui,nici un flux de vaccinare la Negresti.Centrul de vaccinare de la Sala de sport este amenajat si asteapta de cateva luni sa primeasca vaccinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ