19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

FOAME DE PERFORMANTÃ

- Advertisement -

FCM Husi – FCM Dorohoi, mâine, 17.30

MOTIVATI… Accederea în Liga a III-a ar însemna o mare performantã pentru tinerii jucãtori ai Husului. Într-un meci de “totul sau nimic”, Bãlan si compania trebuie sã dea totul pentru a duce din nou Husul în Liga a III-a.

Barajul de promovare în Liga a III-a, care va avea loc mâine la Iasi, este cu sigurantã cel mai important meci din cariera tinerilor jucãtori de la FCM Husi. Cãpitanul echipei, fost jucãtor la Steaua II, Alexandru Bãlan recunoaste cã accederea într-un esalon superior ar fi o mare performantã pentru FCM Husi. “Cred ca va fi un meci de care pe care. Echipa care va gresi mai putin si isi va pãstra concentrarea pe toatã durata meciului va avea câstig de cauzã. Sperãm sã fim noi câstigãtorii deoarece un oras ca Husi meritã o echipã mãcar în Liga a III-a”, a declarat Alex Bãlan. “Optarul” husenilor stie cã nu va fi un meci usor împotriva celor de la FCM Dorohoi, mai ales cã vor înfrunta o echipã asemãnãtoare, formatã din multi jucãtori tineri. “Din câte stiu, FCM Dorohoi e o echipã asemãnãtoare cu a noastrã, formatã din jucãtori tineri, care isi doresc la fel de mult ca noi promovarea”, a adãugat cãpitanul Husului.

Lungu arbitreazã barajul de la Iasi

Partida de mâine se va disputa pe stadionul “Tepro” din Iasi si va fi condusã la centru de Valentin Lungu din Iasi. Acesta va fi ajutat la cele douã margini de Ovidiu Arusoaie si Mihai Cosma, ambii din Piatra-Neamt, în timp ce observatorii jocului vor fi iesenii, Anton Helesteanu si Vasile Simionas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.