Focarul de Covid 19 din Primãria Bârlad a limitat accesul în institutie! Iatã programul de functionare!

Dumitru Boroș

ALERTÃ… Peste zece functionari publici, printre care primarul Dumitru Boros si Cãtãlin Haret, secretarul municipiului Bârlad, un consilier al primarului Dumitru Boros, angajati din cadrul Directiei de Asistentã Socialã, Biroului de Dezvoltare Localã, Taxe si Impozite, sunt infectati cu noul coronavirus. În vederea protejãrii sãnãtãtii cetãtenilor, precum si a personalului din cadrul Aparatului propriu de specialitate al Primarului Municipiului Bârlad,în perioada 12 octombrie – 30 octombrie, accesul în clãdirea Primãriei Municipiului Bârlad va fi limitat, solutionându-se doar cererile si problemele de strictã urgentã.

Primarul Dumitru Bors, a cãrei sotie, prof. Carolina Boros, a fost depistatã pozitiv la testul PCR pe 1 noiembrie, a fost testat si el odatã cu sotia si testul a fost negativ. Ieri însã, cel de-al doilea test pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 a iesit pozitiv si astfel primarul Boros s-a internat în spitalul din Bârlad, pentru analize si tratament. La fel si secretarul municipiului Bârlad, Cãtãlin Haret, care si el este depistat pozitiv la virusul care provoacã boala Covid-19, s-a internat în spital, precum si alti functionari din Primãrie. De asemenea, câteva zeci de functionari sunt în izolare la domiciliu, fiind contacti cu colegii infectati.

S-a limitat accesul în Primãrie

Ca urmare, pentru protejarea sãnãtãtii cetãtenilor, precum si a personalului din Primãria Bârlad, în perioada 12 octombrie- 30 octombrie, accesul în clãdirea institutiei va fi limitat, solutionându-se doar cererile si problemele de strictã urgentã.

Încasãrile de impozite si taxe, precum si încasarea taxei speciale de salubritate pentru persoane fizice, pot fi efectuate în continuare si la ghiseul din incinta Cinematografului „Victoria”.

Pentru limitarea contactului dintre cetãteni si functionarii publici, reamintim numerele de telefon de la serviciile Primãriei Bârlad, accesibile în intervalul orar 8.00 – 15.00, de luni pânã vineri, inclusiv douã numere de telefon mobil noi, active în perioada mentionatã, de la care se pot obtine informatii suplimentare:

Serviciul Impozite si Taxe Persoane Fizice – Telefon fix: 0235/208, 218; Mobil: 0730/026290

Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice – Telefon fix: 0235/411760 int. 127, mobil: 0771/158519

Serviciul Contracte de închiriere, Concesionare, Autorizare Liberã Initiativã – Telefon fix: 0235/411760, int. 124 (Contracte) si 207 (Autorizatii de Functionare); mobil 0771/158519.

Reamintimsi cum se pot plãti amenzile, taxa de salubrizare, impozitele si taxele locale, de acasã, folosind platforma www.ghiseul.ro, urmând doar cîtiva pasi simpli.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ