spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

UPDATE! Tânărul împușcat în cap este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu

- Advertisement -

UPDATE 3! Tânărul de 26 de ani, declarat mort la mai bine de două ore după ce a fost împușcat în cap de către polițistul Mihai Vizitiu, este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu. Cu o zi înainte, victima se certase cu tânăra cu care are un copil și astăzi venise să se împace. Din păcate, lucrurile au luat o altă întorsătură și Adrian Munteanu și-a pierdut viața.

UPDATE 2! Adrian Munteanu, tânărul împușcat, a fost declarat decedat la ora 15:05. Deși a fost solicitat un elicopter SMURD, acesta nu a mai ajuns, întrucât cadrele medicale au considerat că nu mai este necesar. Elicopterul a fost redirecționat către o altă urgență din județ.

UPDATE 1! Polițistul care l-a împușcat în cap pe tânărul de 26 ani se numește Mihai Vizitiu și este agent în cadrul Biroului de Poliție Rutieră Vaslui. Din primele cercetări, a reieșit că, în momentul în care bărbatul a lăsat mașina și a fugit, polițistul l-a somat să oprească, a alergat după el și a apucat să-l prindă de umeri, din spate,  în timp ce avea pistolul în mână. Atunci arma s-a descărcat, iar glonțul l-a lovit în cap. Victima se numeste Adrian Munteanu și are 26 ani. Trăia în concubinaj cu o tânără vânzătoare la un magazin din Zona Industrială și au împreună un copil. Este cunoscut ca un recidivst, cu trei dosare penale, toate în regimul circulației.  A fost cercetat în 2016, pentru două situații în care a condus fără permis de conducere și a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei, iar în prezent este cercetat pentru o faptă din 2017, când a condus fără permis de conducere, sub influența alcoolului. Anterior acesta a fost reținut și s-a aflat sub control judiciar.

FOCURI DE ARMA… Un polițist din Vaslui a împușcat, în această după-amiază, un tânăr în vârstă de 27 ani, din Zona Industrială. Din primele informații, se pare că acesta a fost nevoit să folosească arma din dotare întrucât bărbatul se opunea arestării. Potrivit martorilor, tânărul se urcase la volanul unei mașini, deși avea permisul de conducere suspendat. In momentul în care polițistul i-a făcut semn să oprească mașina, acesta a oprit-o, însă a abandonat-o și a fugit. In acel moment, a fost împușcat în cap de polițist.

La fața locului au sosit echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Tânărul a fost preluat de o Ambulanță SMURD și urmează să fie transportat cu elicopterul la Iași. Zona a fost încercuită, la fața locului ajungând și șeful Poliției Județului Vaslui, Doru Panțâru, precum și cel al Poliției Municipale. In aceste momente se fac cercetări. Nimeni nu are voie să se apropie la mai mult de 100 metri distanță. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.