15.5 C
Vaslui
24-mart.-2023

Fortăreață: zona de siguranță publică-prelungită încă șapte zile, într-un cartier din Bârlad, după o agresiune!

- Advertisement -
SUPRAVEGHERE… Polițiști și jandarmi patrulează în zonă cu arma în mână pentru a preîntâmpina un eventual scandal.

DE VEGHE… Într-un perimetru al cartierului Podeni, mai precis strada Traian, a fost prelungită măsura instituirii unei zone speciale de siguranță publică, pentru alte 7 zile. În cadrul zonei speciale de siguranță, ordinea și liniștea publică este menținută de polițiști și militari jandarmi. Totul după ce un bărbat de 35 de ani, A. R., a fost bătut cu sălbăticie de mai mulți vecini. Acesta este tot în stare gravă la ATI Reanimare, fiind operat la un picior.

Vă reamintim că un bărbat de 35 de ani, din Bârlad, A.R., din cartierul Podeni, a ajuns în stare gravă la ATI Reanimare, după ce a fost bătut de trei indivizi furioși, cu vârste între 18 si 33 de ani. Cei trei agresori sunt cercetați tot în libertate, iar într-un perimetru al cartierului Podeni, a fost prelungită instituirea zonei speciale de siguranță publică, pentru alte 7 zile. În cadrul zonei speciale de sigurantă, ordinea și linistea publică este menținută de politiști și militari jandarmi. La sfârsitul săptămânii trecute, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 35 de ani ar fi fost agresat de către mai multe persoane. A.R a ajuns la ATI Reanimare deoarece prezenta un Traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență și fractură deschisă gambă stânga. Pe 26 aprilie a fost operat la picior. Între timp, cei trei agresori sunt cercetati în libertate.

“În urma cercetărilor efectuate, politiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe strada Traian, din municipiul Bârlad, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, ar fi fost agresat de către 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 si 33 de ani, toți din municipiul Bârlad. În urma agresiunii, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, a precizat Bogdan Gheorghită, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

“Pacientul de 35 de ani s-a prezintat în Compartimentul de Primiri Urgente în data de 20 aprilie, adus în serviciul nostru de SAJ Bârlad, în urma unei agresiuni. Victima prezenta un «traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență, fractură deschisă gamba stângă». A fost internat în Secția de Ortopedie și operat în aceeași dată. Postoperator este supravegheat în prezent în secția ATI. Ieri a intrat în sala de operație pentru o intervenție chirurgicală la piciorul fracturat, iar acum este la ATI pentru supraveghere medicală post operatorie”, a menționat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului din Bârlad.

În cauză, polițiștii bârlădeni continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. E ceva în neregula. De ce trebuie sa pazeasca fortele de ordine locul? Ce-i acolo, Kosovo? Linia de demarcație între sârbi și albanezi… între rusi și ucrainieni… Au devenit smecherii mai tari decât legea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.