spot_imgspot_img
21.3 C
Vaslui
08-iun.-2023

Foştii preşedinţi rămân fără drepturi dacă au colaborat cu Securitatea. Primul vizat este Traian Băsescu

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Potrivit unui proiect de lege adoptat în Camera Deputaţilor, foştii preşedinţi ai României care au colaborat cu Securitatea vor rămâne fără drepturi. Primul vizat este Traian Băsescu.

Foştii preşedinţi rămân fără drepturi dacă au colaborat cu Securitatea. Proiectul de lege a fost adoptat, marţi, în Camera Deputaţilor cu 264 de voturi pentru, 3 împotrivă şi 11 abţineri.

Deputaţii au adoptat proiectul de lege privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, în sensul includerii, între cauzele care determină retragerea drepturilor foştilor preşedinţi ai României, a celei vizând existenţa dovezii privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securităţii.

„Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum şi nici persoana despre care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securităţii sau de colaborator al acesteia”, prevede textul adoptat. …https://www.romaniatv.net/fostii-presedinti-raman-fara-drepturi-daca-au-colaborat-cu-securitatea-primul-vizat-este-traian-basescu_5781073.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.