spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Fostul arbitru Marius Martiş, eliberat din arest

- Advertisement -

Marius Martiş, trimis în judecată pentru complicitate la infracţiunea de dare de mită în dosarul corupţiei în fotbal, va fi pus în libertate, după ce Curtea de Apel Piteşti a admis recursul acestuia la decizia Tribunalului Argeş de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

Magistraţii Tribunalului Argeş respinseseră iniţial ca neîntemeiată cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de Martiş, iar avocaţii acestuia au despus recurs.

Arbitrii Ionică Serea şi Marius Martiş, încarceraţi în Penitenciarul Colibaşi, au fost arestaţi în 30 aprilie, iar ceilalţi inculpaţi în acest dosar, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, au fost arestaţi în 11 mai, ultimii fiind puşi în libertate sub control judiciar de Curtea de Apel Piteşti după două săptămâni.

Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au trimis în judecată pe cei patru în 21 mai, în noul dosar care vizează corupţia din fotbal. Cornel Penescu a fost trimis în judecată pentru dare de mită, Ionică Serea pentru luare de mită, în timp ce Liviu Făcăleaţă şi Marius Martiş sunt acuzaţi de complicitate la infracţiunea de luare de mită.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.