1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Fostul director al Poliției Locale Vaslui, dat în judecată de șefa de la Resurse Umane din cadrul Primăriei Vaslui

- Advertisement -
ACUZAȚII… Fostul director Sorin Catană a adus acuzații extrem de grave șefei Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei, Mariana Șălaru, cerându-i să-și dea demisia. Aceasta l-a acționat în instanță

REACȚIE… Mariana Șălaru, șefa Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei Vaslui, a deschis proces la Tribunalul Vaslui, pentru daune morale. Pârâtul este Sorinel Catană, fostul șef al Poliției Locale Vaslui, cel care în ultima ședință de Consiliu Local din 2022 a acuzat-o de incompetență pe Șălaru.

La ultima ședință de Consiliu Local din 2022, fostul director a adus acuzații extrem de grave atât secretarului U.A.T. Vaslui, Eduard Lăcătușu, cât și șefei Serviciului Resurse Umane din cadrul primăriei, Mariana Șălaru, cerându-le ambilor să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă. De față cu toți consilierii locali, Catană a atins mai multe subiecte sensibile, printre care: modificări ale hotărârilor de CL, făcute fără știința consilierilor, după ce acestea fuseseră deja adoptate de legislativ, angajări dubioase, precum și jonglerii cu fonduri europene. Deranjat de afirmațiile făcute de fostul șef al Poliței Locale Vaslui, secretarul primăriei a părăsit, la un moment dat, sala de ședințe, însă a revenit pentru a oferi un drept la replică. În apărarea sa, Lăcătușu a făcut apel inclusiv la codul bunelor maniere. “Eu, înainte să citesc, am învățat de acasă, de la mama și de la tata, un cod, cel al bunelor maniere. Ați fost zece ani într-o funcție, n-ați sesizat niciodată chestiunile astea. Ce faceți dumneavoastră azi uimește pe toată lumea”, a declarat, siderat, secretarul primăriei. Nici șefei de la Resurse Umane nu i-au picat prea bine dezvăluirile făcute de Catană, aceasta amenințîndu-l pe fostul director al Poliției Locale cu plângere penală pentru hărțuire. Până să facă plângere penală, Șălaru a ajuns mai întâi la Tribunalul Vaslui, unde, în data de 9 ianuarie, l-a chemat în judecată pe Sorinel Catană, solicitându-i daune morale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Sorinel da ce ai făcut? Te dor rănile? De ce nu ai lătrat 10 ani cât ai mâncat banii contribuabililor? Acuma te-ai trezit lup moralist. Dute la doamna asistenta sa îți lingă rănile, acuma ai și cale libera ala e la pușcărie, nu mai ai cu cine sa te lupți, știi ce zic😉

  2. Mariana mica nu l a luat si pe Edy si pe Vasile la tribunal sa faca si ei procese cu daune ! Cît tupeu are analfabeta asta sa mai ceara si daune. La cît de tîmpă este cum de o mai tine primarul pe functie. Iaca cu asa subalterna i a speriat si a fugarit din primarie pe cei care mai faceau cîte ceva corect. Sa intrebati pe cei care au fost in primarie si sunt acum prin consiliul judetean si prefectura cît de neam proasta era Mary. Lua la cursuri pe banii primariei doar pe lingaii ei. Halal oras european a ajuns primaria cu asa specimenie de functionari platiti din bani publici. Mai vrem sa intram si in Schengen cu secretari de municipii care falsifica hotariri de consiliu local si cu sefa de resurse umane care nu stie sa tina un concurs de anagajare a unui sef de politie locala. Primarul Paval cînd a fost in Austria la ski si la cumparaturi pe banii primariei ca sa vada cum se face tabla de sah din fata ipj nu le a spus la austrieci ca Vasluiul nu vrea sa intre in Schengen?

  3. Pentru toti LATRAII: -Catana a fost acuzat, pe drept ,ca nu a vorbit cat a fost in functie si o ducea bine. Sa va vad acum, pe voi, cei care aveti verticalitate si doriti curatarea institutiei de parveniti, fripturisti si lingai daca mergeti ca martori in instanta sau daca depuneti plangeri, reclamatii, sesizari care sa duca la starpirea acestei caracatite. Nu veti face NIMIC! va convin lefurile babane, avantajele si traiul lejer. Mai pupati o mana, mai dati o floare, o sticla de bautura si mergeti mai departe. LASILOR!

  4. Nu ii este rusine pupincuristii Șălaru sa demereze , pe cateva alintari m o plangere in instamta ? Oare cat mai rezista caracatita (clanuri, neamuri ) asta din Primaria Vaslui ?
    PAVAL – BOT – MOCANU – DUMITRIU

  5. Nu mai verifica nimeni la pupat în cur Catana pe primar până la supărat și nu a înțeles ca trebuie sa plece singur asa ca suporta consecințele dom Sorin, trebuie sa te retragi ka timp dacă vezi ca se împute treaba și nu nai ești bine văzut de politic.

  6. Hotul striga hotii ! Asta a facut Catana, dupa angajarile facute cat a fost director. Daca verifica corect o comisie ce a facut acest director cat a fost in functie si in special ultimile luni cand stia ca pleaca, o sa-i dea dreptate doamnei Salaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.