spot_imgspot_img
26 C
Vaslui
29-sept.-2023

Fostul ministru al justitiei, avocatul lui Lopez Caro (foto)

- Advertisement -

CARO ANTRENEAZÃ AVOCATI… Ieri la motelul Ambis din Vaslui a avut loc o întâlnire în mare secret între staff-ul lui Lopez Caro si fostul ministru al justitiei Tudor Chiurariu, în calitate de avocat. Acestia au discutat pret de câteva zeci de minute aspecte legate de contractul pe care spaniolul îl are cu gruparea FC Vaslui. Caro joacã tare si este mai decis ca oricând sã îl înfrunte prin mijloace legale pe finantatorul Adrian Porumboiu.

Rãmas fãrã jucãtori, Caro se antreneazã acum cu avocatii. Dacã la antrenamentele din urmã cu douã douã zile au fost prezenti doar ‘‘copiii de suflet’’ ai ibericului, Campano si Rivas, ieri singurii oamenii ce au venit la stadion au fost doar cei din staff-ul tehnic, însotiti de un avocat spaniol pe nume Josep Vandellos. Caro nu se dã bãtut si luptã în continuare cu încrâncenare pentru a rãmâne la Vaslui, sau pentru a pleca în Spania cu milionul de euro. Pentru aceasta, a cerut sprijinul unui notar si a unei întregi echipe de avocati, în frunte cu fostul ministru al justitiei, actual deputat de Bacãu, Tudor Chiuariu. Caro este decis sã meargã pânã în pânzele albe pentru a fi lãsat sã antreneze în continuare la Vaslui, motiv pentru care a apelat la ajutorul unor persoane foarte influente. Asa se face cã ieri, la motelul Ambis din Vaslui a avut loc o întâlnire în mare secret între fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu si staff-ul lui Lopez Caro, cãruia i s-a alãturat si avocatul Josep Vandellos. Au stat câteva zeci de minute la discutii pentru a clarifica situatia contractualã cu clubul FC Vaslui, cele douã pãrti întâlnindu-se apoi în decursul zilei de încã douã-trei ori. De când s-a baricadat cu o armatã de avocati sau notari, Caro a schimbat si tactica. Dacã pânã acum apela la mila si sprijinul presei, spovedindu-se ori de câte ori vedea o camerã de filmat, începând de ieri ibericul a decis sã nu mai acorde absolut nicio declaratie.

Astãzi revin jucãtorii

SURPRIZÃ… Situatia devine cu atât mai încordatã si dramaticã, cu cât astãzi jucãtorii se întorc din mini-vacanta ce le-a fost acordatã de conducerea clubului. Cum acestia îsi doreau ca la reîntâlnirea cu terenul de antrenament sã gãseascã un nou antrenor, este foarte interesant de urmãrit ce reactie vor avea atunci când ‘‘Mister’’ îi va astepta în vestiar.

Avem director tehnic

Replicã… Finantatorul Adrian Porumboiu a mutat primul în rãzboiul cu Lopez Caro si i-a demis pe secunzii spaniolului.

“De azi avem un director tehnic, va rãspunde de activitatea echipei de fotbal si de rezultate, si un antrenor principal: Lopez Caro. Am demis secunzii, tot stafful tehnic, dar asta nu afecteazã contractul dintre noi si Lopez Caro. N-oi fi fraier sã-l demit, nu-l demit. Usor, usor eu mã retrag, o sã mã vedeti din ce în ce mai rar.”

CHIUARIU: “Suntem aici pentru a gãsi o solutie”

APÃRÃTOR… Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, avocatul lui Lopez Caro a declarat cã a venit la Vaslui pentru a încerca sã gãseascã o cale amiabilã de aplanare a conflictului dintre cele douã pãrti. Lopez Caro s-a blindat cu o echipã întreagã de avocati ce vor încerca sã-i apere ‘‘interele’’ în duelul cu clubul FC Vaslui.

‘‘Am avut o întâlnire cu presedintele Porumboiu si suntem convinsi cã vom gãsi o solutie amiabilã. Noi, echipa de avocati suntem aici nu pentru a inflama spiritele, ci pentru a aplana conflictul. Sunt convins cã vom gãsi o solutie amiabilã pentru ambele pãrti.’’

“Lopez Caro va fi antrenorul echipei si etapa viitoare”

RÃMÂNE… Caro le-a dat peste cap toate planurile conducãtorilor FC Vaslui. Îndârjirea lui îi împiedicã, deocamdatã, pe oficialii ‘‘galben-verzilor’’ sã aducã un nou om pe banca tehnicã, astfel cã ibericul va rãmâne în continuare pe banca tehnicã. Presedintele FC Vaslui, Ciprian Damian, a anuntat ieri cã spaniolul va fi în continuare, pânã la clarificarea situatiei contractuale, antrenorul principal al FC Vaslui.

“Deocamdatã Caro rãmâne, vom avea niste discutii, vom negocia, dar nu în aceleasi conditii ca pânã acum. El va fi antrenorul echipei si etapa viitoare. Nu suferã, este venit cu un avocat din Spania si cu fostul ministru al justitiei. Am avut o discutie cu domniilor lor, o sã mai purtãm si alte tratative si vom vedea ce va fi. Pânã atunci, Lopez Caro va fi în continuare antrenorul principal al Vasluiului.”[nggallery id=7]

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.