22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Fostul politician român care şi-a omorât amanta în Dubai a devenit subiectul unui serial în Irlanda

Marian Mihalahe, fostul membru PDL, care a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a omorât fosta iubită în Dubai, a devenit personajul principal al unui documentar din Irlanda.

Marian Mihalache apare într-un episod al documentarului „Bărbaţi, crime şi dragoste”, difuzat pe un post TV din Irlanda. Acum 11 ani, fostul membru PDL și-a ucis amanta, iar în urma cerectării penale vina acestuia a fost demonstrată şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Potrivit reprezentanților postului Tv, documentarele „Bărbați, crime și dragoste” cuprind „o serie captivantă de docu-drame în şase părţi, care oferă o privire uluitoare, convingătoare şi fără compromisuri asupra circumstanţelor care i-au determinat pe şase bărbaţi să-şi ucidă partenerii intimi şi a lecţiilor pe care noi, ca indivizi şi ca societate, trebuie să le luăm din aceste evenimente teribile. Cu interviuri cu echipa de anchetă, reporteri de instanţă şi jurnalişti care au acoperit cazurile, povestea fiecărui caz este pusă cap la cap prin reconstituiri ale principalelor probe care au fost prezentate la fiecare proces de către Procuratura de Stat”, potrivit B1TV. …https://www.romaniatv.net/fostul-politician-roman-care-si-a-omorat-amanta-in-dubai-a-devenit-subiectul-unui-serial-in-irlanda_5970843.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here