spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Fostul prefect Marcel Lăudatu, mesaj despre premierul României: „ nu ia în serios actul guvernării, ci transformă totul într-un joc politic cu miză proprie”

- Advertisement -

REACȚIE… Fostul prefect al județului Vaslui, Marcel Lăudatu, alături de colegii USR PLUS, demiși joi de premierul României, au transmis o scrisoare publică în care îl acuză pe acesta că „nu ia în serios actul guvernării, ci transformă totul într-un joc politic cu miză proprie”. Cei 14 prefecți și 28 se subprefecți mai susțin că moțiunea de cenzură este „este singura soluție pe care o avem în acest moment pentru a depași cât mai repede această criză politică”.

Iată conținutul integral al aceste scrisori:

”Ne-am făcut treaba până în ultimul moment. Am considerat că angajamentele luate în fața românilor sunt mai presus de orice criză declanșată de Florin Cîțu.

Am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a lua cele mai bune măsuri în teritoriu, în contextul unei crize pandemice care încă nu a ajuns la final și care, în continuare, are nevoie de soluții în plan local.

Am urmărit să punem în aplicare programul de guvernare cât am putut de bine pentru că reformele asumate nu suportă amânare.

Ceea ce traversăm astăzi, cu consecințe nu doar în plan politic, ne arată nu doar iresponsabilitatea unui premier, ci și riscul la care România este supusă în fiecare zi care trece cu Florin Cîțu la conducerea guvernului.

Gestul premierului de ne elibera din funcții fără explicații sau motive care să aibă la bază orice fel de analiză a performanțelor noastre ca prefecți ne arată, încă o dată, că premierul nu ia în serios actul guvernării, ci transformă totul într-un joc politic cu miză proprie. Ne-a arătat, totodată, că pregătirea profesională a fiecăruia dintre noi și aportul pe care l-am adus în tot acest timp în activitatea noastră nu contează pentru actualul premier.

Comportamentul iresponsabil al premierului ne-a sudat, însă, și mai tare echipa, iar depunerea moțiunii de cenzură împotriva sa o susținem pe deplin pentru că este singura soluție pe care o avem în acest moment pentru a depași cât mai repede această criză politică.

Rămânem aceiași oameni hotărați să schimbăm administrația asta fie dinăuntru, fie dinafara ei. Modernizarea României merge mai departe.”

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.