spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Fostul primar al Negreștiului, gafă în Consiliul Județean. Consilierul Liviu Iacob i-a bătut obrazul: “e chiar rușinos” (VIDEO)

- Advertisement -
Vasile Voicu

Fostul primar al orașului Negrești, Vasile Voicu, a comis-o astăzi după-amiază, în ședința de Consiliul Județean. Sătul să asiste, timp de două ore, la dezbaterile privind repartizarea fondului din impozitul pe venit, pentru anul 2021, actualul consilier a răbufnit: “două ore la un punct, dă-i-n mă-sa-n c*r”, a spus acesta, fără să-și dea seama că avea microfonul deschis. Remarca consilierului a fost auzită de toți cei care participau la ședință sau o urmăreau pe pagina de Facebook a Consiliului Județean. “Pe cine ai băgat?”, l-a întrebat imediat consilierul Liviu Iacob, care a continuat să îi bată obrazul: “Ești într-un spațiu public și chiar să ne bagi unde ne-ai băgat, pentru că stăm două ore la un punct… E chiar rușinos. Particip la ședințele de Consiliu Județean sau de Consiliu Local de foarte mult timp și niciodată nu mi s-a întâmplat să aud o chestie de genul acesta. Este inadmisil așa ceva, domnule președinte de ședință (n.r. dumitru Buzatu), mai ales că îi sunteți și președinte de partid”.

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, l-a rugat pe colegul său partid să își ceară scuze: “e o atitudine reprobabilă, îl rog pe domnul Voicu să își ceară scuze, dacă aceste cuvinte erau cumva adresate consilierilor județeni. Cred că nici pentru alte persoane nu sunt potrivite”.

Vasile Voicu nu a recunoscut că el ar fi spus vorbele respective: “Eu sunt într-o zonă de munte, unde e hărmălaie și nu știu ce s-a auzit acolo”

Fostul primar al orașului Negrești nu a recunoscut că el e cel care a rostit cuvintele și a încercat să dea vina pe “hărmălaia” din locul unde se afla: la munte. “Eu vreau să vă spun un lucru, vorbele acelea nu le-am spus, și chiar dacă le-aș fi spus, nu le-aș fi spus niciodată la adresa consilierilor județeni. Eu sunt într-o zonă de munte, unde e hărmălaie și nu știu ce s-a auzit acolo. Oricum, dacă s-a înțeles greșit, eu vă cer scuze”, a spus consilierul Vasile Voicu. “V-am auzit foarte bine, domnule Voicu când ne-ați băgat în…, că a ținut ședința două ore”, i-a răspuns consilierul Liviu Iacob. Social-democratul însă a continuat să nu recunoască, dar să își ceară scuze: “Domnule Iacob, nu știu ce ați auzit dvs, eu nu mi-am permis și nu îmi permit să vă adresez jigniri nici dvs, nici consilierilor colegi. Vă cer scuze, poftim!”.

Momentul poate fi văzut imediat după primul minut din cea de-a doua oră de ședință – 2:01:11

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

 1. Scandalagiu PNL-ist
  Tot citesc ” aspecte din ședințe” ale consiliului județean! Cînd e vorba de personajul Iacob ce sa vezi ,sunt evidențiate doar replici „tăioase”, confruntări de „idei” gen cea din prezentul articol, discuții aprinse privind portul măștii și cite altele.
  Băăăi dar ceva constructiv ,concret nu face acest individ în afara de contre??? Că doar e plătit din banii contribuabililor pentru asta. Daca nu ar fi ,probabil că nu ar mai sta acolo căci asta face: stă.
  Miștocărește.
  Mai schimbați-vă indivizilor, mai reînnoiți-vă,ați devenit niște epave, lăsați locul altora că ne-ați plictisit.

  • Alina, ce pretenții să ai de la acest GHERȚOI pe nume Iacob Liviu care vorbește cu “UOĂI” in unele anturaje ?! E un escroc de lichidator care numai a distrus firme cu posibiltăți de resuscitare și le-a furat toți banii, in complicitate cu judecători sindici și procurori !!! Este un jeg, o scursură, protejat de sistem (că a avut și are la dosare pe la DNA și parchete, slavă Domnului, dar stau in fișetele procurorilor bine ascunse) !!!
   Acest “lup moralist” arată cu degetul spre alții !!!
   Hai sictir jeg ordinar și să te plimbe viermii in laiță când ai să ajungi acolo, gunoiule !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.