spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Fostul primar de la Miclesti a dãrâmat un gard, dupã ce s-a certat cu fosta sotie!

- Advertisement -

SCANDAL Situatie de toatã jena pentru fostul primar al comunei Miclesti, Nica Fãnicã. Dupã un divort rãsunãtor, care a avut loc în urmã cu câteva sãptãmâni, acesta a decis sã mai aibã o discutie cu fosta sotie. Joia trecutã, acesta a mers la casa fostei neveste, destul de “afumat”, spun localnicii, si a încercat sã poarte o discutie cu aceasta. Dupã ce a primit un refuz categoric, a încercat sã plece cu masina proprietate, însã a dãrâmat gardul unei bãtrâne, dupã ce a încurcat vitezele si a dat în marsarier.

Oamenii din Miclesti râd de isprava fostului lor primar. “Nici nu mai stiu la câte partide sunt”, se laudã Nica Fãnicã, atunci când este întrebat la ce partid este. Totusi, ceea ce a fãcut joia trecutã a depãsit limitele bunului-simt. Conform unor localnici, dupã un divort de care a discutat toatã localitatea, fostul primar s-a dus la casa fostei neveste, pentru a purta o discutie. Era bãut bine, spun unii dintre cei care l-au vãzut înainte de a intra în curtea fostei sotii. Nu se stie ce au discutat cei doi, însã cert este cã, dupã ce a iesit din casã si a mers la masinã a fãcut un gest de neînteles. În loc sã plece pe drum, masina fostului primar a plecat în marsarier si a dãrâmat poarta unei bãtrâne din zonã, intrând în curtea femeii. Nica Fãnicã, pe care localnicii îl poreclesc “Spritache”, s-a dat jos uimit de isprava sa si a încercat sã se justifice în fata femeii, Tudora Luca, spunând cã era, sâc!, nervos. Adevãr sau nu, nervozitatea lui Nica a fãcut ca un gard sã fie distrus de o manevrã imprudentã, care s-ar fi putut lãsa cu victime omenesti, dacã prin zonã ar fi trecut un copil. Cert este cã Nica si-a distrus bara din spate a masinii, în timp ce bãtrâna încearcã sã-l convingã pe fostul primar sã-i repare gardul, înainte de a face reclamatie la Politie.

A plecat din primãrie cu o “gaurã” de 30 mii lei

La alegerile din 2012, Nica Fãnicã a dorit sã candideze din partea Partidului Poporului, dar a fost contestat la Biroul Electoral Judetean Vaslui (BEJ) Vaslui, pentru cã ar fi lãsat în urmã o datorie de peste 30 mii lei, pe care acesta ar fi provocat-o comunei în perioada 2004-2008. Nica s-a fãcut de râs, imediat ce a plecat din functia de primar, în 2008, când a renuntat la postul de consilier local pe motiv cã ar câstiga mai bine din… ajutorul de somaj! Conducerea primãriei a explicat, în urmã cu doi ani, de ce se fãcea vinovat Nica. “În urma unui control la primãrie s-a descoperit acest prejudiciu. Fostul primar a atacat decizia pe toate cãile posibile, inclusiv la înalta Curte de Casatie si Justitie, dar nu a primit rãspuns favorabil. Consider cã nu este normal ca cineva care nu a restituit niciun leu din prejudiciul pe care l-a produs pe timpul mandatului, sã aspire din nou la functia de primar”, a explicat primarul în functie de la Miclesti, în 2012. Contestatia primarului a fost respinsã de Judecãtoria Vaslui, însã oamenii din Miclesti l-au taxat la alegeri si nu l-au mai votat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.