Fostul prinț Nicolae al României și Alina Binder au publicat primele imagini cu fetița lor

Fostul Principe Nicolae și “Lady Di a României” au devenit părinți la începutul lunii noiembrie. La mai bine de o lună, proaspătul tătic a publicat și primele imagini cu fetița lor, Maria-Alexandra.

Soția fostului prinț Nicolae al României a avut o sarcină ușoară și nu s-a confruntat cu probleme, grețuri sau nopți nedormite. Iar, pe 7 noiembrie, Alina Binder a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut chiar de către fericitul tătic, a doua zi, în care a dezvăluit și numele pe care cei doi proaspăt părinți l-au ales pentru minunea din viața lor.

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.
Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical, în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul postat de Nicolae al României pe contul său de Facebook.

La mai bine de o lună, fostul prinț Nicolae al României a publicat și primele imagini cu fetița lui și a Alinei Binder. Într-una dintre fotografii, micuța Maria-Alexandra doarme liniștită în brațele mamei sale, în timp ce tăticul ei o ține de mână. … https://www.bzi.ro/fostul-print-nicolae-al-romaniei-si-alina-binder-au-publicat-primele-imagini-cu-fetita-lor-4081784?utm_source=PUSHBZI&utm_medium=PUSHBZI&utm_campaign=PUSHBZI
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ