32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Fotbalistii huseni asteaptã banii de la primãrie

Liga 3

SPERANTE… Problemele pe care le are Husana Husi nu mai reprezintã un secret pentru nimeni, conducerea clubului recunoscând public cã situatia este una foarte grea. O spune chiar presedintele Daniel Dobrea, cel care afirmã cã salvarea clubului poate veni de la Consiliul Local.

Dacã pânã acum clubul s-a mai descurcat cumva, restantele salariale cãtre jucãtori si staff-ul tehnic par fãrã rezolvare în conditiile în care banii proveniti din sponsorizãri s-au diminuat considerabil. Însã, presedintele Husanei, Daniel Dobrea, sperã sã gãseascã sprijin din partea consilierilor locali si a primarului Ciupilan. „Dragã echipã, dragi suporteri, autoritãti! Nu sunt un om al promisiunilor nefondate, dar în urmã cu 4 ani, mi-am fãcut mie însumi promisiunea de a aduce în acest proiect ACS Husana, un plus valoare, asa cum fac zi de zi în profesia mea de bazã. Iatã cã acum, echipa noastrã a atins un nivel competitional nemaintâlnit la Husi, si anume Playoff-ul Ligii a 3-a. În ultimii doi ani, am fost si suntem supusi unor situatii dificile create pe fondul pandemiei, iar acum aceastã situatie conflictualã din Europa. Sunt doi ani, în care fiecare entitate, fie ea economicã, fie sportivã se confruntã cu dificultãti materiale si totodatã psihologice. Diminuarea veniturilor se resimte la nivelul fiecãruia dintre noi, de aceea si clubul nostru se aflã într-un impas financiar, pentru cã încã din prima zi, baza veniturilor clubului a fost din sponsorizãri. Aceste sponsorizãri s-au diminuat considerabil, iar acum, singura sursã consistentã fiind din bugetul Consiliului Local Husi. Sunt ferm convins cã vom gãsi sprijinul consilierilor locali si al primarulul Mun. Husi pentru indeplinirea obligatiilor contractuale pe care le avem cu aceastã minunatã echipã. Primul pas, considerat de multi dacã nu greu de fãcut, poate chiar imposibil, a fost fãcut. Am ajuns într-o etapã pe care cu totii ne-am dorit-o, am visat-o si acum o trãim. Nu ne rãmâne decât sã urcãm, treaptã cu treaptã spre vârf. Asadar, vã indemn pe toti cei care iubiti fotbalul, care vã iubiti orasul, sã nu incetãm sã credem, sã fim alãturi de echipã si sã o sustinem neconditionat atât cât este nevoie!.”, este mesajul transmis de presedintele Husanei, Daniel Dobrea.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Noi ne platim impozitele la Primarie ca sa fie platiti fel de fel de anonimi de prin toata lumea sa vina sa joace turca la noi.Banul public nu are ce cauta in fotbal.

  2. Pe termen scurt este o soluție bună parteneriatul cu primăria, însă pe termen lung o sa fie un dezmăț pe bani publici și o apară tot felul de specialiști în fotbal( din cadrul primariei).
    O soluție pe termen lung ar fi sa mergeți la politicienii din județ și sa I convingeți sa facă o lege care sa oblige pe toți cei care desfășoară activități economice sa cedeze o parte din profit pt sport, acolo unde își desfășoară activitatea ( l am auzit pe Hagi vorbind de asa ceva)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here