spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

FOTBALUL MIC | AJF Vaslui, pentru unii mumă, pentru alții ciumă (VIDEO)

- Advertisement -
DECIZII… Jucătorii Racovei Pușcași s-au ales cu suspendări și amenzi după incidentele de la meciul jucat în deplasare cu Olimpia Stănilești.

TRATAMENT DIFERIT… Zicala “Pentru unii mumă, pentru alții ciumă” se potrivește de minune ultimelor decizii ale Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vaslui. Comisia a aplicat sancțiuni dure după incidentele de la partida Olimpia Stănilești – Racova Pușcași, printre care și o suspendare de 2 ani, toate în dreptul echipei oaspete. În același timp, reprezentanții AJF Vaslui au tratat cu indulgență ieșirile jucătorilor și spectatorilor din Stănilești, care au vrut să intre în vestiarul pușcășenilor, spârgând unul dintre geamuri, cioburile provocându-i mai multe răni unuia dintre jucătorii Racovei.

Comisia de Disciplină a dat deciziile! Racova Pușcași a primit o amendă totală de 6450 lei, în timp ce Stănileștiul s-a ales doar cu 100 de lei amendă, primită de jucătorul Dorinel Silitră. Meciul a fost decis la masa verde, 3-0 pentru Stănilești și o penalitate sportivă de 300 de lei pentru clubul oaspete. Jucătorii Racovei au primit nu mai puțin de 8 suspendări, cea mai drastică fiind cea a lui Ștefan Teodor Boț, 2 ani suspendare și penalitate sportivă de 2000 de lei. Urmează Sergiu Armeanu (12 etape și 150 lei), Dorin Georgescu (9 etape, 1000 lei), Sergiu Dodiu (9 etape, 1000 lei), Ionuț Dohotaru (8 etape, 800 lei), Sebastian Barbu Mihalcea (6 etape, 1000 lei), Bogdan Iacob (2 etape, 150 lei) și Răzvan Anghel (1 etapă, 50 lei). Deciziile comisiei au fost luate după ce au analizat rapoartele arbitrilor și a observatorului de joc, însă au trecut mult prea ușor peste faptul că stănileștenii au spart unul dintre geamurile de la vestiare, Olimpia neprimind nici măcar o etapă de suspendare.

Ce s-a întâmplat la meciul de la Stănilești

Partida de la Stănilești, disputată luna trecută, a început tensionat, iar nervii jucătorilor au cedat pe final. Centralul Teodor Codruț a arătat minutele de prelungire, iar unul dintre jucătorii oaspeților s-a năpustit asupra sa, fiind extrem de nervos, deoarece ar fi arătat minutele de prelungire cu zece minute mai devreme. A vrut să-l lovească pe arbitru, care nu a rămas fără replică și l-a îmbrâncit. Jucătorii Racovei au fugit spre central, iar în apărarea arbitrului au sărit sătenii și jucătorii gazdelor. S-a creat un meleu, fotbaliștii celor două formații impingându-se și spunându-și cuvinte grele. S-au dat și cîțiva pumni, iar pușcășenii s-au refugiat la vestiare, pentru a scăpa de furia gazdelor. Lucrurile nu s-au liniștit, iar gazdele au vrut să intre peste adversari, spărgând unul dintre geamuri, cioburile provocându-i mai multe răni unuia dintre jucători.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.