spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

FOTBALUL MIC | Final palpitant de sezon

- Advertisement -
SE JOACĂ… Evitarea retrogradării, marea miză a finalului de sezon în Liga 4 Vaslui. Cinci echipe luptă pentru evitarea celor două poziții care duc direct în Liga 5 și a locurilor 9 și 10, cele care duc la baraj. (Foto: Viitorul Rebricea)

CARE PE CARE… Partea a doua a returului Ligii 4 Vaslui se anunță una fierbinte în zona retrogradării, acolo unde Rebricea și Văleni se luptă pentru evitarea locurilor de baraj, în timp ce Muntenii de Jos, Sporting Vaslui și Drânceni se bat să ajungă la baraj.

Cu șase etape înainte de finalul campionatului, clasamentul în zona roșie arată astfel: Viitorul Rebricea (locul 8, 16 puncte), Viitorul Văleni (loc 9, 13 pct.), Victoria Muntenii de Jos (loc 10, 10 pct.), Sporting Juniorul Vaslui (loc 11, 10 pct.) și Speranța Drânceni (loc 12, 4 pct.). Drânceniul este cu un picior și jumătate în Liga 5, cea de-a doua echipă retrogradată direct urmând să se decidă, cel mai probabil, între Sporting Juniorul Vaslui și Victoria Muntenii de Jos. În runda de la finalul acestei săptămâni, vasluienii au un meci accesibil, la Râșești, pe terenul ultimei clasate, iar Victoria primește vizita unei echipe din fruntea clasamentului, CSO Negrești. Cele două formații se vor întâlni în meci direct în etapa a 19-a, la Muntenii de Jos, partidă care se va disputa în perioada Sărbătorile Pascale. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, Viitorul Rebricea are trei puncte peste Văleni, însă vălenarii au un program ceva mai ușor, urmând să întâlnească pe Sporting, Drânceni și Muntenii de Jos. Duelul direct va avea loc în ultima etapă a campionatului, pe 2 iunie, la Văleni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Așteptăm cu deosebit interes fostele glorii să revină în activitate să modeleze tinerele speranțe ale județului .Dumnezeu să Vă lumineze mintea și să Vă dea putere de muncă !legendele nu mor !!!

  2. Respect pentru această echipă,pentru acest sezon frumos cat și pentru stafful tehnic, inclusiv preparatorul fizic. Mă gândesc să revin pe teren pentru a bifa măcar o repriză în culorile acestei echipe minunate, după care ma pot retrage pentru a continua cu antrenoratul și de a descoperi noi talente. Forța Rebricea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.