spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

FOTBALUL MIC | Începe play-out-ul în Liga 3

- Advertisement -
DIFICIL… Rapid Brodoc debutează în play-out-ul în deplasare, la Bacău, împotriva celor de la Aerostar. Cealaltă reprezentantă a județului în Liga 3, CSM Vaslui, stă.

START… Sezonul regulat din Liga 3 s-a încheiat la finele săptămânii trecute, iar cele 8 formații rămase în Seria 1 au fost împărțite în două grupe, play-off (locurile 1-4) și play-out (5-8). CSM Vaslui și Rapid Brodoc vor evolua în play-out și se vor întâlni în meci direct în etapa a 4-a, pe 20 aprilie.

CSM Vaslui începe play-out-ul de pe primul loc, cu 21 de puncte, urmată de Șomuz Fălticeni, 20 de puncte, Aerostar Bacău, 15 puncte, și Rapid Brodoc, 14 puncte. Deși Viitorul Darabani și Foresta Suceava au fost excluse din competiției, Federația Română de Fotbal nu a mai modificat programul din play-out, iar acum echipele au de suferit, fiind nevoite să stea și câte două etape. De exemplu, Rapid Brodoc va juca pe 3 mai, acasă, cu Aerostar Bacău, în etapa a 6-a, iar următorul meci va avea loc abia pe 18 mai, acasă, cu CSM Vaslui, în etapa a 9-a. Prima etapă a play-out-ului din Liga 3 se va disputa sâmbătă, 29 martie, Brodocul urmând să joace, în deplasare, cu Aerostar Bacău, în vreme ce CSM Vaslui stă. În etapa a 2-a, Brodocul stă, iar CSM Vaslui joacă, acasă, cu Șomuz Fălticeni, pe 6 aprilie. În play-off, Bucovina Rădăuți înfruntă FC Bacău, iar CSM Bacău primește vizita Științei Miroslava.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.