spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

FOTBALUL MIC | Ionuț Codreanu, golgheterul Ligii 4

- Advertisement -
CEL MAI BUN… Ionuț Codreanu (27 ani) este golgheterul Ligii 4. Atacantul echipei Sporting Banca a marcat nu mai puțin de 30 de goluri în sezonul recent încheiat.

TALENTAT… Ionuț Codreanu, atacantul echipei Sporting Banca, este cel mai bun marcator din Liga 4 Vaslui, sezonul 2023-2024. Cu tehnica și execuțiile sale, “Jambieră”, așa cum îl alintă prietenii și colegii, a impresionat încă de la primele meciuri, iar acum este golgheterul campionatului, cu 30 de goluri marcate. Podiumul este completat de Ionuț Crețu (CSO Negrești, 24 de goluri) și Cătălin Stoleriu (FC Gârceni, 23 de goluri).

Ionuț Codreanu a venit la Banca în vara anului trecut, de la CSM Vaslui, echipă cu care a reușit promovarea în Liga 3. A început fotbalul la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, grupa 1997, antrenată de Petruș Livinț, iar la seniori a mai jucat pentru Victoria Muntenii de Jos, ASS FC Vaslui, Smart Negrești și FC 2007 Gârceni. În sezonul recent încheiat, Codreanu a evoluat în 15 din cele 22 de meciuri ale echipei sale, având o medie impresionantă, de două goluri marcate pe meci. A marcat din toate pozițiile, șuturi fabuloase de la mare distanță, din “scăriță” sau din poziție de singur cu portarul advers. “Mă bucur foarte mult pentru acest trofeu. A fost un sezon complicat, dar până la urmă mi-am atins obiectivul personal, acela de a deveni golgheter al Ligii 4. Când muncești întotdeauna se poate. E un titlu de golgheter muncit și clar că se putea mai bine dacă puteam fi prezent și la celelalte șapte meciuri la care am lipsit. Mulțumesc coechipierilor mei, fără de care mi-ar fi fost mult mai greu să ajung aici. Dedic acest trofeu familiei mele, dar în special soției și fetiței mele, Ilaria Ioana, în vârstă de doar trei luni, pentru toate weekend-urile pierdute”, ne-a declarat Ionuț Codreanu.

Cristi Bejan, antrenorul sezonului

La finele sezonului, AJF Vaslui a acordat și alte premii individuale. Andrei Covăcel, de la Comstar Vaslui, a fost desemnat cel mai bun jucător din Liga 4, Rareș Hăulică (Comstar Vaslui) a primit trofeul pentru cel mai bun portar, iar antrenorul vicecampioanei FC 2007 Gârceni, Cristi Bejan, a fost declarat cel mai bun antrenor din campionat. De asemenea, Marius Bîrnoveanu (CSO Negrești) a primit tilul de cel mai bun manager.

Ionuț Codreanu, împreună cu soția și fiica lui

Top 10 golgheteri din Liga 4 Vaslui:

 • 1 Ionuț Codreanu (Sporting Banca) – 30 de goluri
 • 2 Ionuț Crețu (CSO Negrești) – 24
 • 3 Cătălin Stoleriu (FC Gârceni) – 23
 • 4-5 Andrei Covăcel (Comstar Vaslui) – 17
 • Mihăiță Apostu (FC Vulturești) – 17
 • 6-7 Mircea Horciu (Comstar Vaslui) – 14
 • Alexandru Rusu (FC Gârceni) – 14
 • 8 Andrei Diaconu (Vitis Șuletea)- 13
 • 9 Andrian Manolachi (Muntenii de Sus)- 12
 • 10-11 Ștefan Stîngaciu (Sporting Banca) – 11
 • Antonio Geană (Sporting Banca) – 11
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.