spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Fotbalul mic | Liga 4 rămâne fără o echipă

- Advertisement -
FINAL DE DRUM… Speranța Drânceni a fost exclusă din Liga 4 și nu va avea drept de participare în viitorul sezon al Ligii 5.

DECIZIE… Aventura echipei Speranța Drânceni în Liga 4 Vaslui s-a încheiat în mod oficial! După două neprezentări, Speranța a fost exclusă din campionat și nu va avea drept de participare nici în sezonul viitor al Ligii 5. Toate rezultatele Drânceniului din retur s-au transformat în 3-0 pentru adversari.

Liga 4 Vaslui continuă în efectiv redus! Ultima clasată, Speranța Drânceni, a fost exclusă din competiție ca urmare a două neprezentări. Cauza absențelor a fost imposibilitatea de a aduna 11 jucători. După Dinamo Ari Rîșești, fostă campioană a județului în urmă cu 14 ani, comuna Drânceni a avut din nou o echipă de fotbal în primul eșalon fotbalistic al județului, Liga 4. Speranța Drânceni a promovat din Liga 5 în vara anului trecut, când s-a clasat pe locul doi în play-off, în spatele celor de la CSO Negrești. Însă, Liga 4 s-a dovedit o pălărie prea mare pentru echipa comunei Drânceni, care a obținut doar 4 puncte în 18 partide. Singurele puncte au fost obținute pe teren propriu, 7-0 cu Viitorul Rebricea și 1-1 cu Flacăra Muntenii de Sus. Cea de-a doua retrogradată din Liga 4 se va decide în ultima etapă, între Sporting Juniorul Vaslui și Victoria Muntenii de Jos, echipe aflate la egalitate de puncte, vasluienii având avantaj la meciurile directe.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Tot regresul acestei echipe a inceput odata cu „detronarea” celui care a pus suflet la echipa, legendarul si inconfundabilul Romica ! Sa revina Romica la echipa, altfel nu va mai fi performanta in comuna Dranceni ! Folositi-va de experienta lui Romica !!!! Este singurul care merita sprijin din partea comunitatii si intregii suflari sportive din comuna !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.